Πρόσφατα

Ζορίζοντας τους μικρούς μας φίλους

Thread starter #1
Γεια σε όλους σε μια συζήτηση που είχα με κάτι φίλους σε ένα pet shop μου είπαν πως υπάρχει κάποιος ,που πουλιά αρσενικά για τον οποιοδήποτε λόγο δεν κελάηδησαν ποτέ η σταμάτησαν να κελαηδούν,τους δίνει κάποιο φάρμακο και μέσα σε 3 μέρες αρχίζουν και κελαηδάνε και μάλιστα όπως μου είπανε ξεσκίζουν τον αέρα.Φυσικά δεν τους πίστεψα και αδιαφόρησα γελώντας. :(Προσωπικά είμαι αντίθετος και πιστεύω πως κάποιοι επιτήδειοι ζορίζουν τα πουλιά με φάρμακα και τα λοιπά που τις πιο πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο.:mad: Εσείς έχετε ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ η το λεγόμενο Βιάγκρα στα πουλιά??
πια η θέση σας ?
 

mgerom

Honored Member
#2
Υπάρχει τέτοιος τρόπος πράγματι.
Αλλα είναι μόνον γι' αυτούς που βάζουν στοιχήματα
και αδιαφορούν αν αύριο το πουλάκι θα ζεί.
Δεν υπάρχει κανείς λόγος να διαδωθεί μέσω του φόρουμ
μια τετοια γνώση δεν νομίζεις ?
 
Thread starter #3
Ξανατονίζω είμαι αντίθετος και εδώ θέλω να συζητήσουμε όλοι τα συμπεράσματα μας και της θέσεις μας και όχι πως θα το κάνουμε αυτό στα δικά μας πουλιά.Είμαι τις απόψεις πως το καλύτερο για κάθε ζωντανό οργανισμό <Βιάγκρα> είναι η φροντίδα...καθαριότητα διατροφή και τα λοιπά...
 
#4
Το φαρμακο που λες δεν ειναι τιποτα αλλο απο βιταμινη Ε,αρα δεν νομιζω πως το να παιρνεις βιταμινες σκοτωνεις εναν οργανισμο.Αυτο το χρησιμοποιυν παρα πολλοι εξω για να μπορουν να ζευγαρωνουν καλυτερα τα καναρινια
 
#6
εσυ ξερεις για αυτο το φαρμακο,εγω σου λεω ενα αντιστοιχο που δεν ενοχλει τα πουλια
 

Stavros

Administrator
Staff Member
#7
Μόνο που είπαμε ότι δε θα επεκταθούμε σε λεπτομέρειες. Τι θα τα κάνουμε τα πουλιά δηλαδή, άλογα τον ιππόδρομο;
 
#8
μιλαει για πουλια τελιωμενα. οχι αυτα που θελουν καλυτερη διατροφη για να τραγουδησουν.ειναι πολλοι που δινουν τεστοστερονη για πιο γρηγορο πυρωμα
 
Thread starter #9
Φίλοι μου ας μην λέμε τι χρησιμοποιούν αλλά αν είναι σωστό η όχι και την γνώμη μας γενικότερα.
 

Stavros

Administrator
Staff Member
#10
Τα αρσενικά καναρίνια κελαηδούν από τη φύση τους. Η διακοπή του κελαηδήματος μπορεί από μόνη της να είναι ένδειξη κάποιας ασθένειας. Οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος, εκτροφέας ή γιατρός καταπολεμά την ασθένεια προκειμένου να σταματήσουν τα συμπτώματα και όχι το αντίθετο.

Σαφώς και είναι λάθος και μάλιστα καταδικαστέο να αναγκάζουμε τα πουλιά να κάνουν παρά φύση πράγματα.
 
#11
Εκφράζοντας μόνο την γνώμη μου θέλω να πω το εξής.Φανταστήτε τον εαυτό μας καθημερινά να μιλάει χωρίς λόγο και γιατί του το επιβάλλουν άλλοι.Με τον ποιονδήποτε τρόπο γίνεται αυτό.Είτε λέγεται τεστοστερόνη ή βιταμίνη Ε ή πτιδήποτε άλλο.Αγαπήτοί φίλοι πρέπει να προσέξουμε το εξής.Θέλουμε να έχουμε κάποια πουλάκια επειδή μας αρέσουν να τα προσέχουμε ή επειδή κελαηδούν?
Ανάμεσα στις καρδερίνες που αυτήν την στιγμή φροντίζω είναι κάποια που ξεχωρίζω ιδιαίτερα.Την φροντίζω από μικρό από τηνστιγμή που αποχωρήστηκε την μαμά του.Ένα πουλί ετροφής κάποιων χρόνων.Ενώ όλες οι υπόλοιπες και το αδελφάκι του χαλάνε τον κόσμο αυτή δεν κάνει τίποτα.Τι πρέπει να κάνω?Να την κάνω τούρμπο?όχι μου αρκεί να βλέπω πως με παρατηρεί πως στέκεται πάνω στην πατίστρα.Το πότε θα πει είναι δικό της θέμα.Εγώ τις παρέχω σχεδόν όλα όσα χρειάζεται για να είναι καλά.Εξάλου ξέρω ότι λέει καταπληκτικά.Είναι βλέπεται στον δεύτερο χρόνο της.Υπόμονή παιδιά ζωούλες είναι και όχι μηχανές.
 
#12
Σκοπός είναι τα πουλια να είναι υγιεί και να παραμένουν έτσι. Το πότε θα κελαηδίσουν είναι δικό τους θέμα.Η μητέρα φύση ξέρει την δουλεία της καλύτερα απο τον εμάς.Το καλύτερο φάρμακο είναι ο χρόνος. Και αν δεν κελαηδισουν δεν χάλασε ο κόσμος η ομορφια που προσφέρουν είναι το ίδιο πολύτιμη.
 
Top Bottom