Ζητώ να μου χαρίζουν εναν Παπαγάλο

Συζήτηση με θέμα Ζητώ να μου χαρίζουν εναν Παπαγάλο, που ξεκίνησε από RAPHAIL, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 2 Σεπ 2009.

 1. Όποιος θα μου δώσει έναν Παπαγάλο θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου, μου αρέσουν πολύ τα ζώα(αλλα να μην είναι προστατευόμενο είδος και να έχει τα κατάλληλα χαρτία)
   
 2. niva2gr

  niva2gr PB New Member

  Ραφαήλ, είναι πάρα-πάρα πολύ δύσκολο να σου χαρίσει παπαγάλο, και μάλιστα με χαρτιά. Αν κατάλαβα καλά δεν θέλεις Budgie, κοκατίλ, ΄Lovebird, αλλά μεγάλο παπαγάλο. Αυτά τα είδη είναι ακριβά, και ιδιαίτερα αν έχουν χαρτιά, είναι πανάκριβα. Γιατί να χαρίσει κάποιος ένα τέτοιο πουλί; Αν βρεις παπαγάλο που χαρίζεται, είτε έχει προβλήματα συμπεριφοράς, είτε είναι πολύ άρρωστος.

  Επίσης τί είδους παπαγάλο θέλεις; Κάθε είδος έχει διαφορετικές ανάγκες απο τα άλλα, είτε διατροφικές, είτε συναισθηματικές.΄

  Επίσης σκέψου τα εξής:
  -Πόσο χώρο έχεις;
  -Πόσο χρόνο μπορείς να διαθέσεις καθημερινά;
  -Πόσο χρήμα μπορείς να ξοδεύεις μόνο για τον παπαγάλο κάθε μήνα;


  Πριν πάρεις γενικώς και αορίστως έναν παπαγάλο πρέπει πρώτα να αποφασίσεις ποιό είδος θέλεις, και για ποιούς λόγους το θέλεις. Και όταν αποφασίσεις για το είδος πρέπει πρώτα να ενημερωθείς και να διαβάσεις πολύ για το είδος.
   
 3. παπαγαλος

  και παπαγαλακι να ειναι δεν με πειραζει οσο για το χωρο εχω αρκετο τις ωρες που εχω να διαθεσω στα ζώα μου ειναι πολυς μιας και ασχολουμαι και με την αστρονομια
   
 4. Μα οι παπαγαλοι δεν ειναι νυκτοβια πουλια;
   
 5. παπαγαλος

  Εννοω οτι έχω άλλη την μερα να τη διαθέσω για τα ζώα μου μιας και το βράδυ ασχολουμαι με το χόμπυ μου
   
 6. georgio13

  georgio13 PB New Member

  κι εγω θελω να μου χαρισουν παπαγλο (ή κοκατιλ ή λοβμπιρντ). ι ανταλαζω το καναρινι μου (γκλοστερ) με ενα απο τα δυο.
   
 7. Φιλε Raphail μακαρι να βρεις αλλα το κοβω λιγο δυσκολο, το πολυ πολυ κανενα Lovebird bungie κτλ αν εισαι τυχερος μπορει να σου δωσει καποιος.
  Αστρονομια ? ?
  Περιμενω σημερα το βραδυ να δω Ανδρομεδα... με τον καινουργιο μου nagler... Καλη τυχη φιλε
   
Φόρτωση...