Ζητώ βοήθεια για εξημέρωση άγριου γαρδελιού

Συζήτηση με θέμα Ζητώ βοήθεια για εξημέρωση άγριου γαρδελιού, που ξεκίνησε από ΠαναγιοτηςΣ, στο Forum 'Φροντίδα Διαμονή Καναρινιών' του PetBirds, 23 Νοε 2013.

Κατάσταση Θέματος:
Κλειστό.
 1. ΠαναγιοτηςΣ

  ΠαναγιοτηςΣ PB New Member

  Ονομάζομαι Παναγιώτης [στο όνομα χρήστη έγινε ένα λάθος το ξέρω] ήθελα να πω ένα γεια σε όλους τους φίλους εδώ.Έχω ένα αρσενικό γαρδέλι το πήρα από τον παππού μου πριν από 2 μέρες είναι άγριο και το έπιασε αυτός έχει άλλα 5-6 και το ξέρω πως πολλοί εδώ το θεωρούν λάθος και πως είναι βιασμός της Μητέρας Φύσης ωστόσο θα ήθελα όλη την επιθυμητή και σημαντική φυσικά βοήθεια σας για την εξημέρωση του που στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον είναι ένας τρόπος να το πλησιάσω και να το φροντίσω καλύτερα.Αν πιστεύεται πως αυτό που κάνω είναι λάθος η ανήθικο νιώστε ελεύθεροι να το πείτε θα ήθελα να προσθέσω πως δεν ξέρω πόσο καιρό έμενε με τον παππού μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Παναγιώτη, ο μόνος τρόπος για να φροντίσεις καλύτερα αυτό το πουλάκι, είναι να το αφήσεις ελεύθερο και να ασχοληθείς με κάποιο άλλο είδος κατοικίδιου πουλιού που μπορείς να κατέχεις νόμιμα.

  Δυστυχώς ή ευτυχώς, σε αυτό το Φόρουμ δεν δίνονται οι πληροφορίες που ζητάς. Αυτό αναφέρεται στους Όρους Χρήσης αν και αντιλαμβάνομαι από το μήνυμα σου ότι το γνώριζες ήδη, οπότε εκτός των άλλων βρίσκω και προκλητικό το μήνυμα σου.

  Εν πάση περιπτώσει, εύχομαι να κάνεις αυτό που είναι σωστό για το πουλί.
   
Κατάσταση Θέματος:
Κλειστό.
Φόρτωση...