Πρόσφατα

Ζευγαρώματα

Θεματοθέτης #1
Καλημέρα, ήρθε και η δική μου ώρα να γράψω για τα δικά μου ζευγάρια, από τα 8 που έχω σύννομο τα δυο ήδη κλωσάνε από 01/04 από 5 αυγά η καθεμιά. Ένα ζευγάρι είναι στο 4 αυγό ίσως και το τελευταίο (έτσι νόμιζα και για τα προηγούμενα ) ,άλλα 2 είναι στο πρώτο αυγό από σήμερα, έχω τις αμφιβολίες για το ένα γιατί δεν είδα καμιά κίνηση ζευγαρώματος ούτε καν «φιλάκια» . Άλλο ένα που είναι σε διαδικασία φωλιάς. Το επόμενο είναι το κόκκινο ζευγάρι μου που σκοτώνετε κάθε φορά που πάω να βγάλω το διαχωριστικό και το τελευταίο δε ξέρω καν αν είναι ζευγάρι ,δεν είμαι σίγουρος για το αρσενικό τα χω δίπλα δίπλα και ότι γίνει αν γίνει
 

paris27

PB New Member
#2
Καλημερα Κωνσταντινε!Με το καλο να βγουν τα πουλακια σου,να ειναι γερα και να τα χαιρεσαι!
 
Θεματοθέτης #4
Σας ευχαριστώ πολύ , αλλά και αποτέλεσμα να μην έχουμε χομπίστες είμαστε δε χάθηκε και ο κόσμος ,μ αρέσει που ασχολούμε. Άλλωστε η ζωή μου χωρίς ζώα και πτήνα ειναι κάπως!
 
#8
Για πολλους απο εμάς η ζωή χωρίς ζωάκια είναι κάπος.Ας πούμε χωρίς τα πουλια είναι βουβή.Όπως και να έχει καλή επιτυχία με τα ζευγάρια σου και περιμένουμε εξελίξεις.
 

Georgina

Honored Member
PBCP Contributor
#9
Οπως λέει μια σοφή παροιμία: Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αυγουστο! Οταν θα είναι η καταλληλη στιγμή θα απολαύσεις και τους απογόνους τους!
 

muthos

PB New Member
#13
καλη επιτυχια σου ευχομαι!το οτι δεν ειδες να ζευγαρωνουν δεν σημεει οτι δεν ζευγαρωσαν
 
Top Bottom