Ζευγάρι καρδερίνες χαλάνε τη φωλιά

  • Θεματοθέτης Katerina
  • Ημερομηνία
Katerina

Katerina

PB Member
#1
Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστησω τον Ισίδωρο, χάρη στον οποίο κατάλαβα οτι η μια καρδερίνα μου ειναι θηλυκια... την εβαλα με αρσενικη σε κλουβι,ολα καλα,κι αφου εφτιαχνε και χαλούσε τη φωλιά της, την τελειοποίησε το σαββατο το βραδυ. την κυριακη, η φωλια ηταν μισοχαλασμενη και στον πάτο του κλουβιου υπήρχε ένα αυγο σπασμένο...:mad: φαντάζομαι άσπορο, γιατι δεν είδα καμιά πονηρή κίνηση από τον αρσενικο...λογικα θα είναι όλα άσπορα...σε κανένα μήνα θα ξαναγεννήσει? Η γεννανε μια φορα το χρονο μόνο κι οποιος πρόλαβε πρόλαβε...:D
 
I

Isidoros

PB New Member
#2
Κατερίνα καλησπέρα.Η θυληκιά καρδερίνα θα φτιάξει και θα χαλάσει αρκετές φορές την φωλιά της, και θα καθήσει σε αυτήν για να πυρώσει τα αυγά της με την γέννα του τελευταίου αυγού.Αυτό που θα πρέπει να σε ανυσηχεί αυτήν την στιγμή κατα την γνώμη μου είναι ο αρσενικός σου.Η θυληκιά για να γεννάει αυγά είναι πυρωμένη ο αρσενικός όμως είναι?
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι τα πουλιά δεν είχαν το χρόνο να γνωριστούν.
2.Μπορεί ο αρσενικός σου να μην είναι πυρωμένος
3.Να ξέρεις ότι ο αρσενικός αν δεν είναι πυρωμένος μπορεί να τις χαλάει την φωλιά.
4.Στην φύση οι θυληκιές είναι αυτές που διαλέγουν το ταίρι τους.
Κλείνοντας θέλω να σου πω ότι μπορείς να πάρεις και δέυτερη γέννα.Το πρώτο βήμα το έκανες με λίγη υπομονή και σωστό πύρωμα των πουλιών σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα.
 
Top