Ζευγάρι Παγωνάτα μαλώνουν, τι να κάνω για να ζευγαρωσουν;

Συζήτηση με θέμα Ζευγάρι Παγωνάτα μαλώνουν, τι να κάνω για να ζευγαρωσουν;, που ξεκίνησε από Bigalice, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 19 Απρ 2009.

 1. καλησπέρα σε όλους
  χρονια πολλά
  χριστός ανέστη
  πάντα με υγεία

  Λοιπόν θα μπω στο θέμα πριν μερικές μέρες 3-4 πήρα ένα ζευγάρι "παγωνατα" επιτέλους τα έχω βάλει στην περιστερώνα μου τα έχω ξεχωρίσει από τα αλλα πουλια σε ένα μέρος όμως περίπου 1,60 ύψος k κανένα 1.50 metro φάρδος σαν μια μικρή περιστερώνα
  και παρατηρώ ότι δεν κάνουν τίποτα εννοώ δεν είναι ζευγάρι..."διλαδιοταν" ο αρσενικός πλησιάζει τον χτυπάει αυτή k πολλές φορες μαλώνουν τι πρέπει να κάνω για να γίνουν ζευγάρι να τα πάω στα παρατράγουδα στην anita τι να κάνω για πείτε μου παιδιά γιατί θέλω απεγνωσμένα τα κάνω ζευγάρι μήπως ο χορός ο οποιος τα έχω είναι μεγάλος k πρέπει να είναι μαζί σε κλουβί μικρό?

  Πειτε Μου Πανταχού περιστεράδες να κάνω κάτι γιατι τα πάγωνάτα τα λατρέυω σαν ράτσα
   
 2. Κώστα ή έχεις δύο αρσενικά ή το θηλυκό είναι ακόμα μικρό και δεν θέλει να ζευγαρώσει ακόμα.
   
 3. δεν ξέρω τι πάιζει κ η θυλικιά την εχω ακούσει να κάνει το γουργουριτό αλλα όταν την πρωτη μερα τα ειχα με τα υπολυπα περιστερια τοτε στην θυλικια πηγεναν τα αρσενικα κ κανανε "καμακι" αρα ειναι θυλικο σωστο? αν βάλω φώτο θά καταλάβει κάποιος να μού πει?
   
 4. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPPPP
   
Φόρτωση...