Ζευγάρι Παγωνάτα μαλώνουν, τι να κάνω για να ζευγαρωσουν;

Συζήτηση με θέμα Ζευγάρι Παγωνάτα μαλώνουν, τι να κάνω για να ζευγαρωσουν;, που ξεκίνησε από Bigalice, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 19 Απρ 2009.

 1. Bigalice

  Bigalice PB New Member

  καλησπέρα σε όλους
  χρονια πολλά
  χριστός ανέστη
  πάντα με υγεία

  Λοιπόν θα μπω στο θέμα πριν μερικές μέρες 3-4 πήρα ένα ζευγάρι "παγωνατα" επιτέλους τα έχω βάλει στην περιστερώνα μου τα έχω ξεχωρίσει από τα αλλα πουλια σε ένα μέρος όμως περίπου 1,60 ύψος k κανένα 1.50 metro φάρδος σαν μια μικρή περιστερώνα
  και παρατηρώ ότι δεν κάνουν τίποτα εννοώ δεν είναι ζευγάρι..."διλαδιοταν" ο αρσενικός πλησιάζει τον χτυπάει αυτή k πολλές φορες μαλώνουν τι πρέπει να κάνω για να γίνουν ζευγάρι να τα πάω στα παρατράγουδα στην anita τι να κάνω για πείτε μου παιδιά γιατί θέλω απεγνωσμένα τα κάνω ζευγάρι μήπως ο χορός ο οποιος τα έχω είναι μεγάλος k πρέπει να είναι μαζί σε κλουβί μικρό?

  Πειτε Μου Πανταχού περιστεράδες να κάνω κάτι γιατι τα πάγωνάτα τα λατρέυω σαν ράτσα
   
 2. lazaros

  lazaros PB New Member

  Κώστα ή έχεις δύο αρσενικά ή το θηλυκό είναι ακόμα μικρό και δεν θέλει να ζευγαρώσει ακόμα.
   
 3. Bigalice

  Bigalice PB New Member

  δεν ξέρω τι πάιζει κ η θυλικιά την εχω ακούσει να κάνει το γουργουριτό αλλα όταν την πρωτη μερα τα ειχα με τα υπολυπα περιστερια τοτε στην θυλικια πηγεναν τα αρσενικα κ κανανε "καμακι" αρα ειναι θυλικο σωστο? αν βάλω φώτο θά καταλάβει κάποιος να μού πει?
   
 4. Bigalice

  Bigalice PB New Member

  HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPPPP
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...