Ζητώ να μου χαρίσουν Ζακό που να μιλάει

Συζήτηση με θέμα Ζακό που να μιλάει, που ξεκίνησε από Σ.Φωτης, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 15 Ιουλ 2014.

 1. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες.Επειδή είχα ένα άτυχο γεγονός,(έχω 4 παιδιά) όποιος θέλει και μπορεί να μας χαρίσει έναν ζακο ήμερο,φιλικό,που να μιλά γιατί τα παιδιά μου με έχουν τρελάνει.θα είμαστε ευγνώμονες.να είστε όλοι και όλες καλά .Ο θεός μαζί μας.
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Φώτη λυπάμαι για ό,τι σας συνέβη.
  Μακάρι να υπάρξει ανταπόκριση στην αγγελία σου αλλά πρέπει να σου πω ότι δυστυχώς το βρίσκω μάλλον απίθανο γι' αυτό δεν πρέπει να δώσεις ελπίδες στα παιδάκια και απογοητευθούν κατόπιν.
   
 3. Ian32

  Ian32 PB New Member

  Βρε Φώτη ας είμαστε λίγο λογικοί και εγώ έβαλα αγγελία να μου πουλήσουν μια Πόρσε αλλά δεν είδα κανέναν να το κάνει, εσύ έχεις δει πολλούς να χαρίζουν ΖΑκο που να μιλάνε ημερους φιλικούς που να σκουπιζουν να σφουγγάριζουν και να κάνουν και φραπέ ?
  Βάλε να ανταλαζεις με κάτι ή ζητά ένα άλλο πουλάκι ένα καναρίνι ένα Budgie ένα Lovebird που είναι πιο εύκολο κάποιος να το χαρίσει.
  Δεν κατεβάζω την αξία των πουλιών αλλά όταν ένα παππαγαλακι και ένα καναρίνι έχει 15 € ας πούμε και ο ΖΑκο έχει τουλάχιστον 600 τι να πεις...
  Μακάρι βέβαια να υπάρξει κάποιος να το κάνει αυτό.
   
 4. Φώτη σε πάω γιατί τρολαρεις συνέχεια χαχαχαχα
   
Φόρτωση...