Εχω 2 θυληκά καναρίνια στο ιδιο κλουβί. Πειράζει;

Συζήτηση με θέμα Εχω 2 θυληκά καναρίνια στο ιδιο κλουβί. Πειράζει;, που ξεκίνησε από Louela, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 31 Οκτ 2008.

 1. Louela

  Louela PB New Member

  Γειά σας & πάλι!Σίγουρα υπαρχουν πολλά άρθρα,για να ενημερώθω...Και σας ευχαριστώ όλους για τις τόσο σημαντικές πληροφορίες!Ο καθένας σας,όλο και κάτι έχει να δώσει!θα το εκτιμούσα εάν με βοηθούσε κάποιος...στις ερωτήσεις μου...:)Εχω 2 θυληκά καναρίνια-ειναι στο ιδιο κλουβί.πειράζει?Εάν πάρω μεγαλύτερο κλουβί και βάλω και ένα αρσενικό μέσα?πως θα είναι η συμβίωση!:confused:Και κάτι ακόμα...η μία εχει ασημί δαχτυλίδι και εχει τα γραμματα (LH89).Τι σημαίνει αυτό?Η αλλη πάλι φοράει 2:confused:πορτοκαλί αλλα...δεν γράφει τίποτα! Ευχαριστώ και συγνώμη ,-με τις τόσες ερωτήσεις μου!;)
   
 2. ShadyLady

  ShadyLady PB Member

  Καλησπέρα Λίτσα!

  Αν δεν τσακώνονται και τα πάνε καλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που είναι δύο θηλυκά στο ίδιο κλουβί. Δεν βρίσκω και πολύ καλή την ιδέα να έχεις δύο θηλυκά και ένα αρσενικό μαζί. Πιστεύω πως θα υπάρξουν εντάσεις κυρίως κατά την αναπαραγωγική περίοδο. Αν θες κράτα τα θηλυκά μαζί και χωριστά τον αρσενικό για να απολαμβάνεις και το κελάηδημά του.

  Μόνο αυτά είχε πάνω το δαχτυλίδι;
   
 3. prokroustis

  prokroustis PB New Member

  τα 8υληκα 9α ειναι μια χαρα στο κλουβι...αν βαλεις αρσενικο 9α υπαρχει προβλημα γιατι το αρσενικο δεν 9α κελαιδαει...και αν το αρσενικο πυρωσει γρηγοροτερα 9α τις κηνυγαει συνεχια...
  Σου προτεινω να βαλεις το αρσενικο σε 3εχωριστο κλουβι κ οταν 9α 9ελεις να τα ζευγαρωσεις να τον βαλεις με μια απο τις 8ηλυκιες
   
 4. Louela

  Louela PB New Member

  Eυχαριστώ για τη βοήθεια σας!

  Αναστασία μου,γεια σου! εγραφε LH89 06 770 & 110 <<-- αν είδα καλά! το LH τι είναι?
   
 5. ShadyLady

  ShadyLady PB Member

  Το LH είναι η χώρα προέλευσης του πουλιού...αλλά δεν ξέρω ποια.

  Το πουλάκι σου έχει γεννηθεί το 2006, να το χαίρεσαι!
   
 6. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις το μεγαλύτερο κλουβί για να βάλεις μέσα τα 2 σου θηλυκά και μόνο , και στο παλιό μετά από ένα καλό καθάρισμα να βάλεις τον αρσενικό σου.
  Τα θηλυκά θέλουν χώρο πτήσης μεγαλύτερο από τα αρσενικά και καθημερινά άμμο μέσα στο κλουβί τους.
  Όταν θα έρθει η ώρα της αναπαραγωγής θα έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις ποιο θηλυκό είναι ποιο έτοιμο και να το βάλεις με το αρσενικό .
   
 7. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Πιάσε το πουλάκι, ξέπλυνε και καθάρισε καλά το δακτυλίδι,ώστε να μπορείς να το διαβάσεις καλά(να είσαι απόλυτα σίγουρη για τα γράμματα και τους αριθμούς). Είναι ελλειπή τα στοιχεία που δίνεις.
   
Φόρτωση...