Εσωτερικές ποτίστρες

Συζήτηση με θέμα Εσωτερικές ποτίστρες, που ξεκίνησε από THODORIS1982, στο Forum 'Φροντίδα Διαμονή Καναρινιών' του PetBirds, 27 Σεπ 2008.

 1. THODORIS1982

  THODORIS1982 PB New Member

  Χρησιμοποιει κανενας ειναι λειτουργηκες τα καναρινια πινουν απο εκει η δε πλησιαζουν?
   
 2. Ποιές εννοείς εσωτερικές ποτίστρες?
  Αν έχεις καμιά φωτό βάλε να δούμε.
   
 3. THODORIS1982

  THODORIS1982 PB New Member

  Εσωτερικές ποτίστρες
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 4. Υποθέτω ότι θες να τη βάλεις σε μεγάλη κλούβα?

  Νομίζω όμως ότι θα λερώνει πολύ εύκολα το νερό και δε θα αρκεί αλλαγή μόνο μια φορά τη μέρα. Έκτος από αυτό απ΄ ότι διάβασα στο site δεν είμαι σίγουρος ότι απευθύνετε σε καναρίνια.
   
 5. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Υπάρχουν αυτού περίπου του σχήματος και της κατασκευής ποτήστρες που έχουν δυνατότητα να κρεμιούνται απο την οροφή.
  Είναι κάπως καλύτερες απο απόψεως καθαριότητας.
   
 6. ShadyLady

  ShadyLady PB Member

  Θοδωρή αν έχεις κλουβιά και δεν έχεις κλούβες κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιείς κανονικές ποτίστρες κι όχι τέτοιες.
  Αυτές πάνε περισσότερο σε κλούβες γιατί είναι μεγάλες σε μέγεθος και θα πρέπει να βάλεις πολλές κανονικές ποτίστρες, οπότε βάζεις αυτές που λες εσύ. Βέβαια αν δεν μπορείς να τα κρεμάσεις κάπου και τα έχεις στον πάτο του κλουβιού θα θέλει αλλαγή πιο συχνά το νερό διότι θα πέφτουν πιο πολλά σπόρια, ίσως και κουτσουλιές.
   
 7. 8520

  8520 PB New Member

  με τις εσωτερικές ποτίστρες σε κλουβιά δεν θα τρομάζουν τα πουλιά κάθε φορά που θα τις βγάζουμε - βάζουμε για να αλλάξουμε το νερό ?
   
 8. ShadyLady

  ShadyLady PB Member

  ναι ειναι κι αυτο!
   
 9. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείται να δειτε τις κρεμαστές ταΐστρες και ποτίστρες που είναι ιδανικες για κλούβα μεγάλων διαστάσεων.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 10. Πολύ χρήσιμες αλλά καλό θα είναι η αλλαγή του νερού να γίνεται σε καθημερινή βάση και να μην επαναπαυόμαστε στο γεγονός οτι έχουν αρκετή ποσότητα για μέρες :)
   
 11. Σταμάτη αν έχεις πολλά πουλιά έτσι και αλλιως θα την αλλάζεις συχνα.Άσε που το καλοκαίρι λειτουργεί σαν μπανιέρα και η αλλαγή του νερου επιβάλεται.
   
 12. Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν που φαίνεται μπροστά σαν ποτίστρα. Στην αρχή χρειαζόταν 2 φορές τη μέρα αλλαγή το νερό επειδή γέμιζε βρομιές. Οι καρδερίνες κυρίως είχαν κάνει στέκι το πάνω μέρος της ποτίστρας οπότε από κάτω τα έκαναν όλα χάλια. Τώρα έχω βάλει ένα αυτοσχέδιο κάλυμμα από πάνω και το νερό δεν βρομίζει.
   
Φόρτωση...