Πρόσφατα

Επιτέλους φώς

PPIPIS

PB New Member
Thread starter #1
Εδώ και 10 μέρες απολαμβάνω την συντροφιά απο 3 μικρα καναρινια. Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Ολα πηγαίνουν μια χαρά και σήμερα παρατήρησα ότι το αρσενικό καναρίνι μπαίνει στην φωλιά και ζεσταίνει τα καναρίνια μαζί με την θηλυκιά. Είναι φυσιολογικό αυτό?
 
#2
Να σου ζήσουν τα μικρά.
Όσο για τον αρσενικό είναι φυσιολογικό,πρόκειτε για καλό πατέρα.
Βοηθάει την μητέρα στο μεγάλωμα...
 
#3
Να σου ζήσουν τα μικρά,όσο για τον αρσενικό κάθεται ή προσπαθεί να βατέψει γιατί εάν είναι το δεύτερο βγάλτον απο μέσα θα γίνει ζημιά στα μικρά
 

PPIPIS

PB New Member
Thread starter #4
Αν κάθετε λεει. Στρογγυλοκάθεται. Σαν παραμάνα είναι. Παιδιά θα ανεβάσω φώτογραφίες είναι τέλεια.
 
Thread starter #17
Mετά απο ένα αβγό που έσπασε λίγο πριν βγούν τα πουλάκια, τελικά βγήκαν και τα 3 μια χαρά, μετά απο ψείρες που εντόπισα στην φωλιά και αντιμετωπιίστηκαν, με περιφάνια παρουσιάζω την 1 του μου οικογένεια που μου έδωσε και τα 1 μου πουλάκια. Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές, που μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες για την ομαλή διαδικασία της ανατροφής των μικρών. Να προσθέσω ότι θα πάω για 2 σερί γέννα αφού ο αρσενικός το έχει κάνει χόμπι το ζευγάρωμα. Τα πουλάκια σε κανα 2 μέρες θα τα χωρίσω απο τους γονείς για την δημιουργία νέας φωλιάς, γιατί πάνε τα άτιμα και κάθονται στην καινούρια φωλιά που έβαλα.
 

Συνημμένα

Top Bottom