Πρόσφατα

Εξωτερικη εμφανικη-προετοιμασια

Thread starter #1
μετα απο αρκετο διαστημα (εξαφανησειs) απο το φορουμ επανερχομαι με ενα θεμα που ειναι το βασικοτερο πιστευω για ολουs τουs εκτροφειs . την προετοιμασια. φετοs πηρα αρκετα πουλια απο αλλουs εκτροφειs (φιλουs) με την προηποθεσει να ενησχησω τα δικα μου . ενω ξερω τον βασικο ορο καλη προετοιμασια καλη αναπαραγωγηκη χρονια βλεπονταs τα πουλια μου ολα ορεξατα - ζωηρα-υγιεστατα(στο δικο μου ματι) δεν εκανα τιποτα.:confused: αποτελεσμα 30 ζευγαρια =25 πουλια σε 3 γεννεs. :eek: φισηκα δεν προκητε να τα αφησω αλλη γεννα. γιαυτο φιλοι μου προσεξτε οσο και να σαs φενονται υγειεs στο ματι μην τα αφηνεται χωρηs προετοιμασια. συγνομη αν σαs κουρασα και μακαρι το παθημα μου να γινη μαθημα για πολλα καινουρια παιδια που ξεκηνανε τωρα αυτο το ωραιο χομπη. καλο πασχα λαι καλη ανασταση παντα με υγεια για σαs και τιs οικογενιεs σαs φιληκα σακιs_40
 
#2
φιλε σακη ολοι λιγο πολυ τα ιδια ειμαστε μην αγχωνεσαι,και ας καναμε προετοιμασια,λιγο τα τερτιπια του καιρου,λιγο οι δουλειες μας,μειναμε με τρια πουλακια να καθονται στου διακου το ταμπουρι,να εισαι καλα και καλη ανασταση να εχει φιλε
 

dkard

PB New Member
#3
Ναι, υπάρχει μία απογοήτευση όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως είχες την ελπίδα πως θα πάνε. Όμως σημαντικό είναι ο δρόμος για την Ιθάκη και όχι αυτή καθαυτή η Ιθάκη. Εξάλλου από τα λάθη μας μαθένουμε και εμείς και οι γύρω μας. Υπό αυτή την έννοια ευχαριστώ τον φίλο saki για το σημείωμά του.
 
Thread starter #4
ευχαριστω φιλε λευτερη αλλα δεν μπορω να το χονεψω με τοσα ζευγαρια να παρω μονο 25 πουλια (απαραδεκτοs το λιγοτερο ) καλο πασχα φιλε φιληκα σακιs_40.
 
#5
εγω με 8 ζευγαρια αχατες κοκκινα,αχατες κοκκινα-μαυρα,αχατες λευκο,αχατες κοκκινα μωσαικα ξερεις ποσα πουλια εχω μετα απο 2 γεννες???
μηδεν φιλε
μην απογοητευεσαι,οι αποτυχια ειναι η αρχη της επιτυχιας
 
#6
φιλε Σακη με το καλο να ερθει η αλλη αναπαραγωγηκη περιοδο και να παρεις ποιο πολλα πουλια.Εμενα τα πουλια μου ειναι στην δευτερη γεννα και εχω παρει 18 πουλια απο 7 ζευγαρια.
 
Top Bottom