Εξωτερική εγκατάσταση εκτροφείου

Συζήτηση με θέμα Εξωτερική εγκατάσταση εκτροφείου, που ξεκίνησε από patilas, στο Forum 'Ιδιοκατασκευές, Παρουσιάσεις Εκτροφείων' του PetBirds, 7 Δεκ 2014.

 1. patilas

  patilas PB Member

  Τα πουλάκια απουσιάζουν διότι έχουν μπει στο κλιβανο για καθαρισμό
  IMG_20141208_123423.JPG Τ
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Έχεις κλείσει το μπαλκόνι καθώς φαίνεται. Τα πουλάκια τα έχεις σε ξεχωριστά κλουβιά; Πόσα έχεις; Μας κάνεις μια μικρή παρουσίαση; Πάντως είναι πολύ ωραίο το σημείο.
   
 3. patilas

  patilas PB Member

  Λοιπόν έχω 44 πουλιά σε περιόδους όπως τώρα κ πτεροροιας τα έχω τα αρσενικά τα αρσενικά είναι μονομενα σε αρκετά μεγάλα κλουβάκια,τ θυληκα σε ζευγαρωστρες χωρισμένες σε 5αδες,τώρα σιγά σιγά βάζω τα αρσενικά κ τα θυληκα σε μικρά κλουβια για ν ταίριαξω τα ζευγάρια.. Στην περίοδο αναπαραγωγης όλα τα κλουβιά φεύγουν και τα απολυμένω,και στην θέση τους μπαίνουν 2 σκελετη από βιβλιοθήκες που έχουν γίνει κλουβια και είναι αρκετά μεγάλυτερα από 90αρα ζευγαρωστρα.. Λοιπόν επειδή τώρα βάζω όλα τα πουλιά σε μικρά κλουβια για ν φτιάξω ζευγάρια μόλις ξεμπλεξω θα ανεβάσω ένα βίντεο βήμα προς βήμα το πως τα διαμορφωνο...και ναι έχω κλείσει το μπαλκόνι με τζάμια τα οποία είναι συρωμενα και τους ζεστούς μήνες τα ανοίγω..
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Όταν τα τζάμια ανοίγουν τους καλοκαιρινους μήνες έχεις πρόβλεψει για τις επισκέψεις αρπακτικών?
   
 5. patilas

  patilas PB Member

  Ναι βέβαια κατεβάζω σιτα από αυτές που έχουμε στις μπαλκονοπορτες..
   
Φόρτωση...