Αγορά Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καναρίνια χρώματος

Συζήτηση με θέμα Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καναρίνια χρώματος, που ξεκίνησε από Dimitris.P, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 20 Σεπ 2015.

 1. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλησπέρα σε όλη την παρέα!!
  ενδιαφέρομαι να αγοράσω καναρίνια χρώματος( ένα ζευγάρι) ώστε να μεγαλώσω την παρέα μου και να τα προετοιμάσω κατάλληλα για την νέα αναπαραγωγική περίοδο!!όποια φίλη ή φίλος έχουν και θέλουν να διαθέσουν,να είστε σίγουροι πως θα τα προσέχω σαν παιδιά μου !!
  σας ευχαριστώ..
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Μακάρι να είχα να σου έδινα βρε Δημήτρη μου!! Είμαι σίγουρη πως μαζί σου θα ήταν ευτυχισμένα και θα ήταν μες την αγάπη και την φροντίδα!! Αλλά έχω πολλά κοινά καναρινάκια.. δε ξέρω αν ενδιαφέρεσαι! :p
   
 3. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλή σου μέρα,Αλίκη μου!! αν έχεις ενα αρσενικό όπως το αγγελούδι στη φωτό του προφίλ σου,έτσι γλυκό και κίτρινο,θα έρθω τρέχοντας να το πάρω..για την Ελπίδα θα είναι το καλύτερο ταίρι!!
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Χχχμμ για δες pm! ;)
   
 5. Canary A

  Canary A PB New Member

  Καλησπέρα φίλε dimitrisp . Τι καναρινάκια χρειάζεστε μήπως μπορώ να σου δώσω.
   
 6. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλησπέρα,φίλε Ανδρέα! Εδώ και καιρό ενδιαφερόμουν για ένα ζευγάρι καν.χρώματος (κυρίως για φαιό λευκά ή φαιό κίτρινα),αλλά επειδή μάλλον ήταν δύσκολο να βρώ κάποιον που να θέλει να δώσει,τελικά πήρα ένα ακόμη ζευγάρι gloster και περιμένω σε λίγες ημέρες ένα ζευγάρι ακόμη!
   
Φόρτωση...