Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο - ΕΛΙΤ

Η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο (ΕΛΙΤ) είναι Σωματείο Εκτροφέων Καναρινιών της ισπανικής φυλής καναρινιών φωνής Τιμπράδο - Timbrado Español, με έδρα την Αθήνα.

Πληροφορίες για την Ε.Λ.Ι.Τ.


Η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο (Ε.Λ.Ι.Τ.) ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα. Οι σκοποί του Συλλόγου είναι:

Η έμπρακτη προώθηση και διάδοση της καναρινοκουλτούρας στην Ελλάδα.

Η έμπρακτη προώθηση και διάδοση της Ισπανικής φυλής καναρινιών φωνής Τιμπράδο - Timbrado Español στην Ελλάδα.

Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του σωματείου και όχι μόνο, για κάθε θέμα που αφορά στην εκτροφή, τη σωστή διαχείριση και το κελάηδημα των Ισπανικών καναρινιών φωνής Τιμπράδο (Timbrado Español).

Η διοργάνωση διαγωνισμού κελαηδήματος Ισπανικών καναρινιών φωνής Τιμπράδο (Timbrado Español).

Η διοργάνωση εκδρομών για συμμετοχή ή απλή επίσκεψη σε εκθέσεις-διαγωνισμούς και άλλες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ή πληροφόρησης για τα Ισπανικά καναρίνια φωνής Τιμπράδο (Timbrado Español) ή γενικότερα για τα καναρίνια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η υπεράσπιση των συμφερόντων καθώς και η αντιπροσώπευση των μελών-εκτροφέων του σωματείου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η επιδίωξη οποιουδήποτε άλλου σκοπού σχετικού και συναφούς με τα παραπάνω και πάντα στο πλαίσιο που επιβάλουν η ηθική και η νομιμότητα.

Η διοργάνωση διαγωνισμών, εκθέσεων, ομιλιών, σεμιναρίων, ημερίδων, συνεστιάσεων κλπ εκδηλώσεων με άλλ σωματεία, συλλόγους, ομίλους, οργανισμούς, επιστημονικούς ή μη φορείς κλπ.

Η έκδοση περιοδικών, εγχειριδίω και η προβολή της δράσης του με έντυπα, ηλεκτρονικά ή οποιαδήποτε άλλα μέσα.

Η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο (Ε.Λ.Ι.Τ.) είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας (Π.Ο.Ο.) με κωδικό FPO-ST.

Είδη Πτηνών


Καναρίνια φωνής Τιμπράδο - Timbrado Español.

Διοικητικό Συμβούλιο


Πρόεδρος: Χρήστος Τρυφωνόπουλος
Αντιπρόεδρος: Νίκος Παπανδρέου
Γραμματέας: Διονύσης Σταθόπουλος
Ταμίας: Δημήτρης Λυμπερόπουλος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Νικόλαος Πολίτης

Επικοινωνία

Τηλ: 6947813906
email: info@elit-timbrado.gr
Ιστοσελίδα: http://elit-timbrado.gr/
FB Σελίδα: https://www.facebook.com/elit.timbrado
FB Ομάδα: https://www.facebook.com/groups/240986126061584/
Youtube Κανάλι: http://www.youtube.com/channel/UCZpX35Z73S3AKcJKXItUtrA

Media Gallery ΕΛΙΤΔραστηριότες ΕΛΙΤ


2018
14-19 Νοεμβρίου: 9ος Διαγωνισμός - Έκθεση Καναρινιών Φωνής Timbrado Espanol Original

2017
11 Ιουνίου: Σεμινάριο για την πτερόρροια.
16-18 Νοεμβρίου: 7ος Διαγωνισμός - Έκθεση Καναρινιών Φωνής Timbrado - Ε.Λ.Ι.Τ..

2016
9 έως 12 Δεκεμβρίου: 2ος Πανελλήνιος Ομοσπονδιακός Διαγωνισμός Timbrado - Ε.Λ.Ι.Τ.

2015
24 έως 28 Νοεμβρίου: 2ος Διαγωνισμός Timbrado Espanol της ΕΛΙΤ.

2014
12 Ιανουαρίου: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
15 Ιανουαρίου: Νέα Ελεγκτική Επιτροπή.
16 Φεβρουαρίου: Ένταξη της Ε.Λ.Ι.Τ. στην Π.Ο.Ο.
23 Φεβρουαρίου: Εκδήλωση "Διαχείριση αναπαραγωγικής περιόδου στα καναρίνια".


 

Σχόλια

orion
#2
Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο – Ε.Λ.Ι.Τ. (Νέος Σύλλογος)

Πριν από λίγο καιρό μια μικρή παρέα φίλων του ισπανικού καναρινιού φωνής Timbrado δημιούργησαν ένα νέο σύλλογο καναρινοκουλτούρας στην Ελλάδα.

Ο σύλλογος ονομάζεται Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο – Ε.Λ.Ι.Τ. και αυτή τη στιγμή (βάσει εγκεκριμένου καταστατικού από 19/11/2013) είναι από τους λίγους σύλλογους ο οποίος ασχολείται αμιγώς με τα καναρίνια φωνής Timbrado.

Ήδη, ο σύλλογος αριθμεί αρκετά μέλη και φιλοδοξεί να καλύψει όλους εκείνους τους εκτροφείς, με λίγα ή πολλά πουλιά, με εμπειρία ή όχι, από όλη τη χώρα, που αγαπούν το Timbrado και θέλουν να βρίσκονται σε μια παρέα όπου θα μαθαίνουν, θα διασκεδάζουν και θα κάνουν το κοινό χόμπι έξω από συμφέροντα και κάθε ιδιοτέλεια.

Σύντομα η Ε.Λ.Ι.Τ. μέσα από τις εκδηλώσεις και τις καινοτόμες δράσεις της, στόχο έχει να συμβάλει στην ανάπτυξης της καναρινοκουλτούρας στην Ελλάδα και να κάνει πράξη τους καταστατικούς της σκοπούς.
 
Panos Timbrado
#3
Καλή μας αρχή!
Περιμένουμε και φίλους απο το φόρουμ στην παρέα μας να μοιραστούμε το κοινό μας πάθος για τα timbrado!
 
orion
#6
Νέο Δ.Σ. Ε.Λ.Ι.Τ.

Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη Γ.Σ. στις 12-01-2014 προέκυψε το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Λέσχης Ισπανικού Τιμπράδο – Ε.Λ.Ι.Τ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 13-01-2014 με την παρακάτω σύνθεση:

1. Πρόεδρος του Δ.Σ. - Κατσίκης Ανδρέας
2. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. - Πέτρογλου Αναστάσιος
3. Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. - Τρυφωνόπουλος Χρήστος
4. Ταμίας του Δ.Σ. - Παπανδρέου Νικόλαος
5. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. - Πολίτης Νικόλαος

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη της Ε.Λ.Ι.Τ. που τους ανέδειξαν και δεσμεύεται να κάνει πράξη τους καταστατικούς σκοπούς του συλλόγου.
 
orion
#7
Νέα Ελεγκτική Επιτροπή ΕΛΙΤ

Αγαπητοί φίλοι, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 15-01-2014 η Ελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.) της Ελληνικής Λέσχης Ισπανικού Τιμπράδο – Ε.Λ.Ι.Τ. έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη Γ.Σ. στις 12-01-2014 με την παρακάτω σύνθεση:

1. Πρόεδρος της Ε.Ε. – Λυμπέριος Δημήτριος
2. Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. – Σταθόπουλος Διονύσιος
3. Γενικός Γραμματέας της Ε.Ε. – Γεωργιόπουλος Γεώργιος

Αποστολή της Ε.Ε. σύμφωνα με το καταστατικό είναι ο έλεγχο της οικονομικής διαχείρισης του σωματείου.
 
roris_21
#8
καλη επιτυχια και απο μενα παιδια!με την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος εκτροφεας απο Θεσσαλονικη με Timbrado.
 
orion
#9
σε ευχαριστούμε φίλε... ακόμα δεν έχουμε κάποιο μέλος από Θεσσαλονίκη ;)
 
NikosP
#10
Ένταξη της Ε.Λ.Ι.Τ. στην Π.Ο.Ο.

Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στη Γ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας (Π.Ο.Ο.) που πραγματοποιήθηκε στις 16-02-2014 εγκρίθηκε ομόφωνα η ένταξη της Ε.Λ.Ι.Τ. στην δύναμή της.
 
orion
#11
Διαχείριση αναπαραγωγικής περιόδου στα καναρίνια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο-Ε.Λ.Ι.Τ. με θέμα «Διαχείριση αναπαραγωγικής περιόδου στα καναρίνια». Η εκδήλωση στόχο είχε να δημιουργήσει μια σωστή βάση για τους νέους εκτροφείς του συλλόγου αλλά και να συζητηθούν οι προβληματισμοί και οι απορίες των παλαιότερων, με την ευκαιρία έναρξης της φετινής αναπαραγωγικής περιόδου.

Ήταν μια συζήτηση που κράτησε αρκετές ώρες, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και παράλληλα κάλυψε και τον πιο απαιτητικό εκτροφέα. Εκτός από τα μέλη της Ε.Λ.Ι.Τ. από την πρωτεύουσα, συμμετείχαν και αρκετά μέλη από την επαρχία.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης, καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο εισηγητής κ. Μάκης Γερολυμάτος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, διότι με την κατάρτισή του και την εμπειρία του στα καναρίνια αλλά και με τη μεταδοτικότητα που διαθέτει κατάφερε να καλύψει το σύνολο των συμμετεχόντων.

Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε φαγητό σε ταβέρνα με καλό κρασί.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Κλουβοτεχνική η οποία προσέφερε από 1kg αβγοτροφή King σε όλα τα μέλη της Ε.Λ.Ι.Τ.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας Γεώργιο Κουκούλη για τη δημιουργία της αφίσας, τον Λεωνίδα Νικολαϊδη για τη βιντεοσκόπηση και Panajot Grosi για το μοντάζ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ:

ΜΕΡΟΣ 1ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


ΜΕΡΟΣ 2ο ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΜΕΡΟΣ 3ο ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 
Stavros
#12
Μπράβο παιδιά. Μάκη @.@mgerom κράτησε ζωντανή τη διάθεση να μεταδίδεις αυτά που ξέρεις, για πολύ πολύ καιρό ακόμη.
 
orion
#13
1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας με Θέμα «Το καναρίνι»

Αγαπητοί φίλοι των καναρινιών, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας της ΕΛΙΤ με θέμα το "Καναρίνι"

Πληροφορίες, όροι συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο και στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, γίνετε και μέλη στο Group μας στο Facebook...
Καλή επιτυχία σε όλους/όλες...
 

Συνημμένα

orion
#14
Ενημερωτική εκδήλωση ΕΛΙΤ με θέμα την Πτερόρροια

Η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο - ΕΛΙΤ σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Πτερόρροια: διαχείριση της τόσο σημαντικής για τα καναρίνια μας περιόδου του ετήσιου κύκλου" με εισηγητή τον κ. Μακρή Παναγιώτη καταξιωμένο εκτροφέα, την Κυριακή 22-06-2014 και ώρα 10:30 στο καφέ επί της οδού Σάμου 58 στην Αθήνα (έναντι Μετρό Σταθμός Λαρίσης).

Η εκδήλωση αφορά τα μέλη της ΕΛΙΤ και όλους τους φίλους των καναρινιών.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email του συλλόγου info@elit-timbrado.gr ή στο τηλ. 6947813906, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 
orion
#15
1ος Διαγωνισμός - Έκθεση Καναρινιών Φωνής Timbrado Español

26-30 Νοεμβρίου 2014
Κριτής: κ. Jose Alberto Acedo Rodriguez (O.M.J.)
[/CENTER]

Τόπος: Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, 11146 Γαλάτσι (εστία Προσκόπων Γαλατσίου-εντός Δημαρχείου Γαλατσίου), οδηγίες μετάβασης και χάρτης, στο τέλος της σελίδας

Διαγωνιζόμενες Κατηγορίες: C1 stam (ομάδες) – C2 μονά
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οικονομικά ταχτοποιημένα μελή του συλλόγου αλλά και μέλη άλλων συλλόγων.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 16 Νοεμβρίου 2014 στον κ. Νίκο Πολίτη στο τηλ. 6977710482

Π ρ ό γ ρ α μ μ α

-Τετάρτη 26-11-2014: 13.00 έως 17.00 Παραλαβή των καναρινιών (εγκλωβισμός), 18.00 άφιξη κριτή.

-Πέμπτη 27 έως Σάββατο 29-11-2014: 09.00-16.00 Κρίση καναρινιών. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της κρίσης από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης,για όποιονδήποτε επιθυμεί να επισκεφθεί το διαγωνισμό, οποιαδήποτε ημέρα κατά τις ώρες της κρίσης. Παράλληλα η ΕΛΙΤ, σε μια προσπάθεια για κάλυψη τόσο των μελών από την επαρχία όσο και φίλων που θέλουν να έχουν μια εμπειρία με το διαγωνισμό αλλά δε μπορούν να παρευρεθούν, έχει προγραμματίσει ζωντανή προβολή (live streaming) από το κανάλι της στο youtube, καινοτομώντας έτσι με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

-Σάββατο 29-11-2014:17.00-19.00 Σεμινάριο κριτή για τα μέλη. Το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό και σε φίλους του συλλόγου που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή για λόγους διευθέτησης του χώρου κλπ.

-Κυριακή 30-11-2014: 10.00 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων, Απονομές επάθλων, Βράβευση νικητών 1ου διαγωνισμού φωτογραφίας της ΕΛΙΤ, Έκθεση ανοιχτή στο κοινό, Παράδοση καναρινιών (απεγκλωβισμός).


Αξίζει να θυμάστε
Τα καναρίνια θα πρέπει να φέρουν μεταλλικό δαχτυλίδι κλειστού τύπου, διαμέτρου 2,9mm τρέχοντος έτους, να είναι καθαρά, υγιή και να έχουν απολυμανθεί για ψείρες. Παρακαλούμε όπως κατά τον εγκλωβισμό τα κλουβιά να μην περιέχουν τροφή στα δοχεία φαγητού δεδομένου ότι θα αντικατασταθούν με το μίγμα της έκθεσης.

Ο εξοπλισμός (κλουβιά, βαλίτσες μεταφοράς κλπ) θα πρέπει να είναι καθαρός και σε καλή κατάσταση.

Επιτρέπονται οι εξής τύποι κλουβιών:
 • VALENCIANA
 • SEVILLANA
 • WATERSLAGER
 • HARZ
 • AB 21
 • TFC 020
Το μείγμα σπόρων που θα χορηγηθεί στα καναρίνια θα είναι :
 • Κεχρί 67%
 • Νίζερ 13%
 • Λινάρι 6%
 • Καναβούρι 7%
 • Περίλλα (Λευκή) 7%

-Όσοι επιθυμούν να μετέχουν στις Ομάδες Εργασίας του διαγωνισμού παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή.

-Καναρίνια έκτος συναγωνισμού θα κριθούν εφόσον επαρκεί ο χρόνος.

-Το κόστος συμμέτοχης για κάθε διαγωνιζόμενο καναρίνι ορίζεται στα 3,00€.

-Προς διευκόλυνση των μελών μας από την επαρχία παρακαλούμε όπως υπάρξει τηλεφωνική προσυνεννόηση.

-Για τα μέλη και τους φίλους της ΕΛΙΤ που επιθυμούν, παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της κρίσης ζωντανά από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που θα υπάρχει στο χώρο του διαγωνισμού.

-Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Διαγωνισμών-Εκθέσεων της ΕΛΙΤ.

-Κατεβάστε εδώ τη Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον εκτροφέα και να υποβληθεί στην ΟΕΔΕ κατά την παραλαβή των καναρινιών στις 26-11-2014 μαζί με το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής.

-Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977710482, email: info@elit-timbrado.gr

Κτηνίατρος Διαγωνισμού - Έκθεσης: Χανιωτάκης Ιωάννης

Την Οργανωτική Επιτροπή Διαγωνισμού και Έκθεσης 2014 της ΕΛΙΤ αποτελούν οι εξής:
 • Κατσίκης Ανδρέας
 • Πέτρογλου Αναστάσιος
 • Τρυφωνόπουλος Χρήστος
 • Νικολαϊδης Λεωνίδας
 • Σταθόπουλος Διονύσιος
...Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook https://www.facebook.com/events/573312282815226/

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο χώρος του διαγωνισμού και της έκθεσης είναι στην εστία των Προσκόπων Γαλατσίου εντός του Δημαρχείου Γαλατσίου. Η είσοδος γίνεται από την οδό Ιπποκράτους 2 η οποία είναι η 1η δεξιά παράλληλη στην άνοδο της Λεωφόρου Γαλατσίου, λίγο μετά το μνημείο του Κολοκοτρώνη και λίγο πριν τη Λ. Βεϊκου.

Αφού περάσετε την πύλη του Δημαρχείου, προχωράτε δεξιά, περιμετρικά του κτηρίου και στην πίσω πλευρά θα βρείτε το χώρο της εκδήλωσης.
 • Με συγκοινωνία: Η λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ "608" που ξεκινάει από Ζωγράφου και καταλήγει στο Γαλάτσι είναι βολική για μετάβαση στο χώρο. Κατεβαίνετε στην στάση "Συκιά" ανεβαίνετε περίπου 20 μέτρα πιο πάνω στη Λ. Γαλατσίου, στρίβετε στο πρώτο στενό δεξιά (οδός Πυθαγόρα) και στον πρώτο δρόμο πάλι δεξιά (οδός Ιπποκράτους) και εισέρχεστε στο Δημαρχείο Γαλατσίου. Κοντινός σταθμός του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου είναι των Άνω Πατησίων όπου από εκεί μπορείτε να πάρετε ή ταξί ή στην άνοδο της Αγ. Λαύρας (απέναντι από το σταθμό) τηνλεωφορειακή γραμμή "444" (εκτός Κυριακής) και να κατεβείτε στη στάση "Συκιά" της Λ. Γαλατσίου.
 • Με αυτοκίνητο: Με κατεύθυνση την άνοδο της Λ. Γαλατσίου, στρίβετε στο τέλος της δεξιά (διασταύρωση με Λ. Βεϊκου, Goody's), στην οδό Αγ. Γλυκερίας και στον πρώτο δρόμο πάλι δεξιά βρίσκουμε την Ιπποκράτους όπου σε 200μ περίπου στην αριστερή πλευρά συναντάμε το Δημαρχείο Γαλατσίου. Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης και εντός αλλά και εκτός του Δημαρχείου. Εάν έρχεστε από την Λ. Πρωτοπαπαδάκη με πορεία προς την Λ. Βεϊκου θα στρίψετε αριστερά στη διασταύρωση στο τέλος της και στον πρώτο πάλι δρόμο δεξιά (Ιπποκράτους). Εάν έρχεστε από Λ. Βεϊκου θα κατευθηνθειτε προς την οδό Αγ. Γλυκερίας και στον πρώτο δρόμο στίβετε δεξιά (Ιπποκράτους).
 

Συνημμένα

pap
#16
καλη επιτυχια παιδια με καλο ποδαρικο!
 
M
#17
Καλή επιτυχία και από μένα!
 
ΑΒΑΤΟΝ
#18
Μόλις γύρισα από τον πρώτο διαγωνισμό που διοργανώνει η ΕΛΙΤ.

Ενθουσιασμένος...

Καλή οργάνωση...πολύ καλό κλίμα μεταξύ των εκτροφέων...και πολύ φιλόξενα όλα τα παιδιά. Μέχρι και καφεδάκι κερνάνε (μόνο φίλτρου:p).
Για να μπείτε λίγο στο κλίμα του διαγωνισμού...
Υπάρχει μία μεγάλη αίθουσα που είναι σε αναμονή οι διαγωνιζόμενοι...Σ αυτή την αίθουσα λοιπόν υπάρχει και μία τηλεόραση η οπία δείχνει live ...το δωματιάκι που υπάρχει πιο δίπλα στο οποίο βρίσκεται ο Ισπανός κριτής που βαθμολογεί τα πουλιά.Ο χρόνος της κρίσης είναι 20 λεπτά.Ετσι όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν "τι λένε" τα πουλάκια μπροστά στον κριτή.Μετά την κάθε κρίση φωνάζει και τον εκτροφέα και του εξηγεί με κάθε λεπτομέρια ...τι αποτέλεσμα είχαν τα πουλιά του.

Και βέβαια έχουμε και τον μεταφραστή γνωστό σε πολλούς από μας (armagedwn...όλα τα λεφτά)Πολύ γράψιμο ρε αδερφάκι μου...με τα αποτελέσματα

Τα πουλιά βρίσκονται σε μία άλλη αίθουσα προς αναμονή της κρίσης τους...Η αίθουσα αυτή είναι χωρίς φως. Εδώ είναι απαγορευμένη ζώνη και δεν μπαίνει κανείς...Εκτός από τον ΑΒΑΤΟΝ :thumbsup: (οι φωτό είναι με φλας και στα γρήγορα μην με πάρουν χαμπάρι)

Και εδώ τα μετάλια που περιμένουν τους αποδέκτες τους...Ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Κατσίκης όλο καμάρι για τήν άριστη διεξαγωγή του διαγωνισμού.Παρών και η συμπαθέστατη πτηνίατρος κ. Δουκάκη.Ελπίζω να σας έβαλα λίγο στο κλίμα του διαγωνισμού...

Τέλος να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ΕΛΙΤ (γνωστοί ως ΕΛΙΤαράδες)...για όλα.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Με εκτίμηση...
 

Περισσότερα άρθρα

Top