Εκτροφείς Περιστεριών - Μέλη του PetBirds

Συζήτηση με θέμα Εκτροφείς Περιστεριών - Μέλη του PetBirds, που ξεκίνησε από Stavros, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 14 Σεπ 2015.

 1. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Στο συγκεκριμένο θέμα συγκεντρώνουμε τους Εκτροφείς Περιστεριών που βρίσκονται ανάμεσα στα μέλη μας. Με τον όρο "εκτροφέας" δεν εννοούμε μόνο όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τα Περιστέρια, αλλά γενικά όλους όσοι ασχολούνται με τα Περιστέρια αναπαράγοντας τους ως χόμπι.

  Εάν έχετε ένα ή περισσότερα πουλιά τα οποία φροντίζετε χωρίς να αναπαράγετε, παρακαλούμε να μη συμμετέχετε στο συγκεκριμένο θέμα.

  Η καταχώρηση των πληροφοριών μπορεί να γίνει αναφέροντας το είδος των Περιστεριών που εκτρέφετε και όποια άλλη σχετική πληροφορία, όπως τον αριθμό των πουλιών που κατέχετε, πόσα χρόνια ασχολείστε, που στεγάζονται και γενικά όποια άλλη πληροφορία θέλετε να μοιραστείτε.

  Παρακαλούμε κρατήστε το θέμα καθαρό από μηνύματα που δεν αφορούν στην υποβολή των στοιχείων που αναφέρθηκαν.
   
 2. George98

  George98 PB Active Member

  πολύ ωραίο και χρήσιμο θέμα ! Εγώ προς το παρόν εκτρέφω ταχυδρομικά περιστέρια

  *μέχρι φέτος είχα και ντουνέκια αλλά τα έδωσα λόγο έλλειψης χρόνου
  (ερασιτεχνικά και τα δυο βέβαια δεν είμαι επαγγελματίας)
   
 3. εκτρέφω από 2010 ταχυδρομικά περιστέρια.συμμετέχω στους αγώνες της ομοσπονδίας με τον σύλλογο Εύοσμος 05.συμμετείχα τρία συνεχόμενα χρόνια στους αγώνες της ελληνικής αθλητικής ομοσπονδίας ταχυδρομικών περιστεριών.μόνο το 2015 δεν συμμετείχα στους αγώνες.έχω μεγάλο πάθος με το χόμπι αυτό.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 4. gianniskilkis

  gianniskilkis PB New Member

  Και εγώ εκπληρώνοντας μια μεγάλη μου επιθυμία από πέρσι εκτρέφω ερασιτεχνικά ταχυδρομικά περιστέρια . Δεν συμμετέχω σε κάποιο σύλλογο απλά για την ευχαρίστησή μου . Υπέροχα πουλιά , είχα στο παρελθόν περιστέρια -παγκούρια - όμως σαν αυτά τα πουλιά δεν είναι άλλα . Πιστεύω ότι αξίζει κάποιος ασχοληθεί μαζί τους ...
   
Φόρτωση...