Εκτροφείς Ιθαγενών Πουλιών - Μέλη του PetBirds

Συζήτηση με θέμα Εκτροφείς Ιθαγενών Πουλιών - Μέλη του PetBirds, που ξεκίνησε από Stavros, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 14 Σεπ 2015.

 1. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Στο συγκεκριμένο θέμα συγκεντρώνουμε τους εκτροφείς Ιθαγενών Πουλιών που βρίσκονται ανάμεσα στα μέλη μας. Με τον όρο "εκτροφέας" δεν εννοούμε μόνο όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τα Ιθαγενή, αλλά γενικά όλους όσοι ασχολούνται με τα Ιθαγενή αναπαράγοντας τα ως χόμπι.

  Εάν έχετε ένα ή περισσότερα πουλιά τα οποία φροντίζετε χωρίς να αναπαράγετε, παρακαλούμε να μη συμμετέχετε στο συγκεκριμένο θέμα.

  Η καταχώρηση των πληροφοριών μπορεί να γίνει αναφέροντας το είδος των Ιθαγενών Πουλιών που εκτρέφετε και όποια άλλη σχετική πληροφορία, όπως τον αριθμό των πουλιών που κατέχετε, πόσα χρόνια ασχολείστε, που στεγάζονται και γενικά όποια άλλη πληροφορία θέλετε να μοιραστείτε.

  Παρακαλούμε κρατήστε το θέμα καθαρό από μηνύματα που δεν αφορούν στην υποβολή των στοιχείων που αναφέρθηκαν.
   
 2. stam64

  stam64 PB New Member

  πρώτα πρώτα ό,τι κάνω, τώρα κ στο μέλλον,
  πάντα σε ερασιτεχνικό επίπεδο ! !

  Πρώτη φορά έφετος με καρδερινάκια balcanica (εκτροφής)
  Δύο (2) ζεύγη
  Προετοιμασία αναπαραγωγής και αναπαραγωγή: εσωτερικά
  Πτερόρροια: εξωτερικά
  12 πουλιά σύνολο
  6 κλαρωμένα (τα 5 σχεδόν έχουν τελειώσει πτερόρροια το 6ο ακόμα δεν ξεκίνησε!!)
   
 3. BullsEye

  BullsEye PB New Member

  Καλησπέρα! Σε ερασιτεχνικό επίπεδο κι εγώ από το 2011 εκτρέφω καρδερίνες balcanica και από πέρυσι φλώρια μεταλλαγμένα. Φέτος από 3 ζευγάρια καρδερίνες πήρα 15 πουλιά εκ των οποίων τα 14 είναι εν ζωή και περνάνε πτερόρια. Στα φλώρια από 1 ζεύγος αχάτες πήρα μόνο ένα πουλί κυριώς από λάθος δικό μου.
   
 4. George.72

  George.72 PB New Member

  Σε ερασιτεχνικό επίπεδο κι εγώ, για πρώτη φορά φέτος προσπάθησα την αναπαραγωγή καρδερίνας balcanica με ένα ζευγάρι (το ζευγάρι είναι εκτροφής), τα πουλιά βρίσκονται όλο το χρόνο έξω.

  Το τελικό αποτέλεσμα όμως δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικό… είχα δύο γέννες με 8 ένσπορα αυγά (4&4) πήρα τρία πουλάκια αλλά δεν επέζησε κανένα, και επειδή από τα λάθη μας μαθαίνουμε, του χρόνου ελπίζω να τα πάω καλύτερα, η προσπάθεια συνεχίζεται…..
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...