Εκκόλαψη αυγών στα ζεμπράκια

Συζήτηση με θέμα Εκκόλαψη αυγών στα ζεμπράκια, που ξεκίνησε από ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ, στο Forum 'Αναπαραγωγή Εξωτικών Πουλιών' του PetBirds, 28 Φεβ 2016.

 1. Kαλημέρα 16 μέρες σήμερα τα 5 αυγά στα ζεμπράκια....είναι φυσιολογικό μέχρι πόσες μέρες φτάνει για να εκκολαφθούν?
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

 3. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Καλού κακού δώσε τους ένα περιθώριο 2-3 ημέρες ακόμα , μήπως και έκατσε στο τελευταίο αυγο να τα κλωσσήσει ολα μαζί. Είχες κανει ωοσκόπηση??
   
 4. Καλησπέρα ξέρω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 18 μέρες.....αλλά είναι λίγο άσχετο ότι έχω απορίες πρίν τοποθετήσω την φωλιά. Εμπειρίες ρωτάω και καλό είναι να μετράμε και λίγο αυτά που γράφουμε. Ευχαριστώ!
   
 5. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Φραγκούλα εγώ σου μίλησα συμπαθητικά κι εσύ, μου απάντησες χωρίς να μετρήσεις αυτά που γράφεις, γιατί αν ψάξεις τα θέματά σου, θα δεις ότι έχω ασχοληθεί και με το παραπάνω μαζί σου και με όσα σε απασχολούν κατά καιρούς.
  Δεν θα επεκταθώ, όταν αντί της αναγνώρισης υπάρχει ενόχληση, πάντα έχουμε και την λύση να μην απαντάμε.
   
 6. Καλημέρα στην παρέα!!!!!!!!! Μαρία, το ξέρω ότι έχεις ασχοληθεί παλαιότερα και σε ευχαριστώ για αυτό! Εδώ υπάρχει το φόρουμ για να μπορούμε να βλέπουμε και να συζητάμε και να βλέπουμε και τις εμπειρίες μας. Παράδειγμα: Στο σίτε που μου έστειλες λέει ότι εκκολάπτονται τα αυγά στα ζεμπράκια 12-13 μέρες όπως και πολλά σιτε το γράφουν αυτό . Από εμπειρίες όμως που ρώτησα και πρόσφατα ενός φίλου μου, εκκολαφτηκαν στις 17 μέρες και μπορεί να φτάσει στις 18 μέρες. Όταν γνωρίζω όπως σωστά μου έστειλες για εκκόλαψη αυγών στις 12-13 μέρες και τις έχω ξεπεράσει αρχίζω και ανησυχώ και το ψάχνω παραπέρα, ώς προς αυτό σου απάντησα το άσχετο....στο ότι μου προέκυψε μετά. Πάντα μετράω αυτά που γράφω. Εάν σε πέιραξε αυτό, σου ζητώ συγνώμη. Ενοείτε ότι θέλω να είμαστε όλοι μία καλή παρέα. Ευχαριστώ!!!!!!!!!!

  Μόλις βγήκαν τα πρώτα μας μωράκια!!!!!!! Περιμένω και τα επόμενα.....σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!!!!!!!!
   
 7. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Αυτό ήταν το πρώτο σου μήνυμα στο οποίο σου απάντησα.
  Αυτά που έγραψες στο τελευταίο μήνυμα, θα έπρεπε να τα γράψεις στο πρώτο.
  Μπράβο να χαίρεσαι τα μωράκια σου, με το καλό στο κλαρί!
   
 8. Ευχαριστώ πολύ ....σύντομα θα ανεβάσω φώτο...να είσαι καλά!!!
   
 9. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Να σου ζήσουν!! Αργοπορημένα αργοπορημένα! :)
   
 10. mikr_pet.jpg Καλό Μήνα!!!!!!!!!! Τελικά τα 2 από τα 5 βγήκαν στις 17 ημέρες. Σήμερα 18 μέρες και περιμένω και τα υπόλοιπα!!!!!
   
Φόρτωση...