Εκδηλώση ΕΛΙΤ: Το καναρίνι φωνής Timbrado Español και η εκπαίδευσή του

Συζήτηση με θέμα Εκδηλώση ΕΛΙΤ: Το καναρίνι φωνής Timbrado Español και η εκπαίδευσή του, που ξεκίνησε από orion, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 22 Μαϊ 2014.

 1. orion

  orion PB New Member

  Η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο - ΕΛΙΤ σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Το καναρίνι φωνής Timbrado Español και η εκπαίδευσή του" που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 01-06-2014 και ώρα 10:30. Η εκδήλωση αφορά τα μέλη της ΕΛΙΤ και τους φίλους του τιμπράδο. Δηλώσεις συμμετοχής στο email του συλλόγου info@elit-timbrado.gr ή στο τηλ. 6947813906, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας προκειμένου να ενημερωθείτε για το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
  Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο


  Σελίδα εκδήλωσης στο Facebook


  [​IMG]
   
 2. Μπράβο που θέλησες να μας ενημερώσεις για αυτό όλους τους καναρινόφιλους! Βέβαια, εγώ δεν έχω Timbrado, αλλά σίγουρα θα ενδιαφέρει πάρα πολύ, άλλα πολυάριθμα μέλη του φόρουμ που έχουν στην κατοχή τους τέτοια καναρίνια και τα εκτρέφουν! Και θα τους βοηθήσει πολύ για τους διαγωνισμούς!
   
 3. orion

  orion PB New Member

  Ανακοινωνεται οτι μετα το περας του σεμιναριου της ΕΛΙΤ: "Το καναρίνι φωνής Timbrado Español και η εκπαίδευσή του" θα διανεμηθει στους παρευρισκομενους cd εκπαιδευσης νεαρων Τιμπραντο το οποιο εμπεριεχει οκτω διαφορετικες μελωδιες και το εχουν επιμεληθει τα μεγαλυτερα ονοματα του Ισπανου τενορου. Μεταξυ αλλων, Αlvaro Guillen, Francisco Nicolas, Tomas Valenzuela, F.Gomez, Alfonso Gupido. Μια προσφορα της ΕΛΙΤ για τους φιλους της...
  [​IMG]
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...