Ειναι σωστο που η θηλυκια καθεται πανω στο μικρο οταν ειναι στη φωλια;

Συζήτηση με θέμα Ειναι σωστο που η θηλυκια καθεται πανω στο μικρο οταν ειναι στη φωλια;, που ξεκίνησε από Θανος Κ., στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 29 Αυγ 2014.

 1. Θελω να ρωτησω αμα ειναι σωστο που η θυληκια καθετε πανω στο μικρο οταν ειναι στη φωλια
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Να ρωτήσω κάτι. Τώρα τέλη Αυγούστου φωλιά με μικρά?
   
 3. Ειναι 12-13 ημερων...
   
 4. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Γιατι Θανο εχεις φωλια σε καναρινια τετοιο καιρο; Αφου ασχολεισαι με καναρίνια δεν ηξερες οτι ειναι κακη περιοδος για τα πουλια για αναπαραγωγη;
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Οταν τα θηλυκά έχουν φωλιά, εκεί ακριβώς πρέπει να κάθονται.
   
 6. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Λογικά αυτή την εποχή θα έπρεπε να αποφύγεις τελείως την αναπαραγωγή πτηνών που στη χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να σταματήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Τώρα τα περισσότερα πτηνά βρίσκονται στο τέλος της φάσης της πτερόρροιας. Ετοιμάζονται για το δύσκολο τμήμα της ζωής τους.... το χειμώνα. Αυτό τα διάστημα θα πρέπει να εξοπλιστούν με όλα τα απαραίτητα για να έχουν αντοχή στο κρύο. Επιπλέον το μικρό σου θα πρέπει κι αυτό να ετοιμαστεί, να αλλάξει φτερά και να ντυθεί για το χειμώνα. Όλα τα μικρά κάνουν την πρώτη πτερόρροια στους 2-3 πρώτους μήνες ... Θάνο δεν του έχεις δώσει το χρόνο που χρειάζεται κι αυτό δεν είναι πολύ καλό. Επειδή όμως η ζωή έστω και με λάθη θα πρέπει να συνεχιστεί και επειδή προέχει η ζωή.... λογικά η μητέρα του ακολουθώντας το ένστικτό της το σκεπάζει πιστεύω για να το προστατέψει από τη μεγάλη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Προσπάθησε να τα έχεις σε δροσερό μέρος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και ελπίζω από του χρόνου να αποφύγεις τέτοιου είδους εκτροφή. Είναι κρίμα και για τα μικρά θαύματα, και για τους γεννήτορες και πιθανόν και για σένα.
   
 7. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην το ρισκάρεις ξανά.
   
Φόρτωση...