Ειμαι μπερδεμένος σχετικά με το τι είδος παπαγάλου να διαλέξω

Συζήτηση με θέμα Ειμαι μπερδεμένος σχετικά με το τι είδος παπαγάλου να διαλέξω, που ξεκίνησε από Dimitris Kalafatis, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 5 Αυγ 2014.

 1. Dimitris Kalafatis

  Dimitris Kalafatis PB New Member

  Γεια σας παιδιά, ειμαι καινούριος εδώ.Με λένε Δημήτρη και ειμαι 13 χρονών (άσχετα που στο προφίλ μου έγραψα πως ειμαι 15) και μένω στην Θεσσαλονίκη Πεύκα.Στο παρελθόν είχα μόνο budgies και καναρινια αλλα την άλλη βδομάδα θα παρω καινούργιους παπαγαλους.Θα παρω ή δυο ζευγάρια lovebirds(όχι ταισμενα στο χέρι) ή δυο ταϊσμένα στο χέρι κοκατιλ ή δυο ρικνεκ αλλα το pet shop δεν είχε οπότε τι μου προτείνετε;;Αλλα επειδή θα τα παρω απο pet shop δεν εμπιστεύομαι πολύ τα ταισμενα στο χέρι.Ξερετε να μου προτείνετε εκτροφεα παπαγαλων στην Θεσσαλονίκη;;
  Ευχαριστώ
  Δημήτρης
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Γεια σου Δημήτρη, καλώς ήρθες.
  Θα ήθελα να σε ρωτήσω, αυτές τις περιπτώσεις που αναφέρεις πως τις έχεις ξεχωρίσει αφού δεν γνωρίζεις ακόμα από που θα αγοράσεις τα πουλάκια;
  Η γνώμη μου λόγω της ηλικίας σου και αναγκαστικά του κάπως περιορισμένου χρόνου που θα έχεις τον χειμώνα, να πάρεις ένα πουλάκι, όσο γίνεται πιο ήμερο, από ένα εκτροφείο που θα συζητήσουν και οι γονείς σου τις λεπτομέρειες με τον ιδιοκτήτη του.
  Να έχεις τον χρόνο να του αφιερώσεις να γίνει ένα σωστό pet και ένας φίλος που θα περνάτε μαζί ευχάριστα την ώρα σας. Μέχρι να αποκτήσεις αρκετές εμπειρίες, μην μπλέξεις με ζευγάρια και γέννες.
  Δεν γνωρίζω κάποιο εκτροφείο στην Θεσσαλονίκη, φαντάζομαι θα υπάρχουν κι εκεί, οπότε περίμενε κάποιον άλλον να σου πει.
  Γνωρίζω ένα καλό εκτροφείο στην Ορεστιάδα Εκτροφείο παπαγάλων | Facebook και επίσης για lovebirds μπορείς να επικοινωνήσεις με το μέλος μας [url="https://www.facebook.com/victoria.meramveliotaki]Victoria Meramveliotaki | Facebook[/URL] που δεν θυμάμαι το nick της εδώ στο forum να της έστελνες π.μ.
  Υπάρχει για ringneck και ένα εκτροφείο στην Κατερίνη που είναι κοντά σχετικά και μπορείτε να πάτε, στείλε π.μ στο μέλος @betaras1966 να σου δώσει πληροφορίες γιατί δεν έχω στοιχεία του.
  Ό,τι αποφασίσεις με το καλό και καλότυχο να είναι το πουλάκι που θα πάρεις.
   
 3. Dimitris Kalafatis

  Dimitris Kalafatis PB New Member

  Θα τα επερνα απο το quiko mega pet γιατι το θεωρο έμπιστο.
  Ευχαριστώ
  Δημητρης
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ναι έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια γι' αυτό το μαγαζί από Θεσσαλονικείς.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...