Εγώ εκτρέφω έτσι

Συζήτηση με θέμα Εγώ εκτρέφω έτσι, που ξεκίνησε από muthos, στο Forum 'Διατροφή Καναρινιών' του PetBirds, 7 Ιαν 2008.

 1. muthos

  muthos PB New Member

  κατεβασα παλι απο την acau το παρακατω κημενο απο εναν εκτρωφεα που φτιαχνει δικο του φαι
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. Προσωπικά δε με εντυπωσίασε αντίθετα μάλιστα μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι χορηγεί προλυπτικά αντιβίωση στα καναρίνια και μάλιστα μια αντιβίωση που προορίζεται για τον άνθρωπο (αν δεν κάνω λάθος).
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Πρώτα απ' όλα εγώ προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω πλήρως το κείμενο. Λίγο η κουταμάρα μου , λίγο η σύνταξη του κείμενου, το κάνουν κάπως δυσνόητο. Εκτός από αυτά, έρχονται κάποια προϊόντα τα οποία δεν γνωρίζω για να συμπληρώσουν το παζλ.

  Επίσης δεν εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούνται κάποια προϊόντα τόσο συχνά. Η χρήση ας πούμε του κίτρινου αλευριού ή του ξιδιού επί μονίμου βάσεως.

  Μου κάνει εντύπωση ακόμη αυτή η εμμονή στα ανθρώπινα φάρμακα - συμπληρώματα για την οποία δεν εξηγείται επίσης ο λόγος (από το συγγραφέα εννοώ όχι τι πιστεύουμε εμείς).
  Τι θα πει αυτό; Θερμοκρασία και υγρασία ίδια με αυτήν που υπήρχε κατά τη στιγμή που έγραφε το κείμενο; Ποια είναι η υπάρχουσα;

  Νομίζω πως πρόκειται για ένα πολύ σύντομο κείμενο που καταπιάνεται με ένα πολύ ευρύ θέμα, κάνοντας αποσπασματικές αναφορές σε κάποια σημεία του, οι οποίες δεν εξηγούνται καν. Δεν βρίσκω να υπάρχει κάτι που θα με προκαλούσε τουλάχιστον να το ψάξω λίγο ακόμη, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψω καινούργια πράγματα που θα μου προσέφεραν κάτι περισσότερο :)
   
 4. muthos

  muthos PB New Member

  Σταυρο η μεταφραση λεει ακριβος οτι γραφει το Ιταλος και εγω σε μερικ σημια εχασα το νοιμα και την μπαλα
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Έτσι είναι Γιάννη και βέβαια δεν έχει να κάνει κατά την άποψή μου τόσο με το νόημα όσο με αυτά που αναφέρει. Το νόημα λίγο πολύ το καταλαβαίνουμε όλοι, η "ουσία" του κειμένου έχει πολλά κενά. :)
   
 6. (Πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα είναι να κάνουμε πειράματα από μόνοι μας και να κρίνουμε αυτό που είναι ιδανικό.)... Δεν θα το σχολιασω..
  Οπως και γενικα δεν θα το σχολιασω..δεν μου λεει τιποτα και δεν μου προσφερε τιποτα η αναγνωση του..αντιθετα μαλλον εχασα τον χρονο μου.
   
Φόρτωση...