Είναι φυσιολογικό να κάθεται το καναρίνι φουσκωμένο;

Συζήτηση με θέμα Είναι φυσιολογικό να κάθεται το καναρίνι φουσκωμένο;, που ξεκίνησε από -arianna-, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 29 Σεπ 2009.

 1. -arianna-

  -arianna- PB New Member

  Το καναρίνι μου κάθεται βραδινές ώρες αλλά και για ένα δυο λεπτά μέσα στη μέρα φουσκωμένο,αλλά δεν έχει το κεφαλάκι του κάτω από τα φτερά.Αυτο σημαίνει ότι ξεκουράζεται ή υπάρχει περίπτωση να το πειράζει κάτι;Από το πρωί που ξυπνάει πάντως είναι πολύ ζωηρό και κελαϊδάει πάρα πολύ,τρώει κανονικά,γενικά φαίνεται υγιέστατο.Απλά με προβλημάτησε που δεν βάζει το κεφάλι του κάτω από το φτερό,παρά μόνο μετά τις 11:30 το βράδυ,αλλά από τις 10 το βράδυ κάθεται έτσι φουσκωμένο.
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Είναι σχεδόν φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά. Από τις 10 το βράδυ κάθεται φουσκωμένο γιατί προσπαθεί να κοιμηθεί από τις 8 αλλά μάλλον δεν μπορεί επειδή ίσως υπάρχουν φώτα ή φασαρία στο χώρο. Μετά τις 11:30 που ησυχάζουν τα πράγματα βρίσκει ευκαιρία να κοιμηθεί κανονικά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι καλύτερο να φροντίζεις να κοιμάται με τη δύση του ηλίου. Είναι σημαντικό για την υγεία και τη συμπεριφορά του γενικότερα.
   
 3. -arianna-

  -arianna- PB New Member

  Οκ ευχαριστώ πολύ,θα φροντίσω να έχει λιγότερο φώς από την ώρα που αρχίζει να κάθεται έτσι.
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

 5. vasileia

  vasileia PB New Member

  πολύ χρήσιμο,είχα την είδια απορία!
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...