Είναι ιδανικό το κλουβί μου για τα κρύα;

Συζήτηση με θέμα Είναι ιδανικό το κλουβί μου για τα κρύα;, που ξεκίνησε από giannis.kirp., στο Forum 'Φροντίδα, Διαμονή Ιθαγενών Πουλιών - Υβριδίων' του PetBirds, 6 Μαρ 2014.

 1. giannis.kirp.

  giannis.kirp. PB Member

  Παιδιά σήμερα είχα μια συζήτηση με ένα φίλο μου καναρινά σχετικά με το αν θα πρέπει να βάλω το αρσενικό καρδερινοκάναρο μου μόνο του ξεχωριστά από τα άλλα καρδερινοκάναρα και μόνο του μακριά απο τα καναρίνια για να μην χαλάσει το κελάηδημα του και αρχίσει να κελαηδά σαν καναρίνι. Όμως εδώ στην Θεσσαλονίκη έχει κρύα ακόμα και είπαμε με τον φίλο μου να μην το βάλουμε στο κλουβάκι ακόμα γιατί φοβηθήκαμε μην κρυώσει λόγο του ότι δεν θα πετάει σε μεγάλες αποστάσεις και νιώσει μοναξιά. Φυσικά θα το σκεπάζω καλά και ανάλογο με τις καιρικές συνθήκες. Ποια είναι η γνώμη σας???

  Το κλουβάκι είναι περίπου σε αυτό το μέγεθος:

  images.jpg
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Για να είσαι σίγουρος, περίμενε να φτιάξει καλά ο καιρός, βρες ένα σημείο προστατευμένο από ρεύματα αέρα και αρπακτικά και άφησε το εκεί πλέον για το υπόλοιπο διάστημα, χωρίς μέσα εξω. Αν βρίσκεται έξω μόνιμα, μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες περιβάλλοντος χωρίς προβλήματα.
   
 3. giannis.kirp.

  giannis.kirp. PB Member

  Ευχαριστώ Σταύρο!;)
   
 4. panos70

  panos70 PB New Member

  Γιαννη εαν τα εχεις ειδη εξω τοτε μην φοβασε τα πολλα κρυα περασανε,απλα το βραδυ θα το σκεπαζεις με μια πετσετα ,εαν τα εχεις μεσα τοτε δυσκολα να μεινει απο τωρα εξω
   
 5. giannis.kirp.

  giannis.kirp. PB Member

  Πάντα τα είχα έξω απλά λέω μήπως επειδή δεν θα φτερουγίζει σε μεγάλες αποστάσεις δεν θα ζεσταίνεται πολύ και θα κρυώσει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!;)
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...