Είναι ιδανικό το κλουβί μου για τα κρύα;

Συζήτηση με θέμα Είναι ιδανικό το κλουβί μου για τα κρύα;, που ξεκίνησε από giannis.kirp., στο Forum 'Φροντίδα, Διαμονή Ιθαγενών Πουλιών - Υβριδίων' του PetBirds, 6 Μαρ 2014.

 1. Παιδιά σήμερα είχα μια συζήτηση με ένα φίλο μου καναρινά σχετικά με το αν θα πρέπει να βάλω το αρσενικό καρδερινοκάναρο μου μόνο του ξεχωριστά από τα άλλα καρδερινοκάναρα και μόνο του μακριά απο τα καναρίνια για να μην χαλάσει το κελάηδημα του και αρχίσει να κελαηδά σαν καναρίνι. Όμως εδώ στην Θεσσαλονίκη έχει κρύα ακόμα και είπαμε με τον φίλο μου να μην το βάλουμε στο κλουβάκι ακόμα γιατί φοβηθήκαμε μην κρυώσει λόγο του ότι δεν θα πετάει σε μεγάλες αποστάσεις και νιώσει μοναξιά. Φυσικά θα το σκεπάζω καλά και ανάλογο με τις καιρικές συνθήκες. Ποια είναι η γνώμη σας???

  Το κλουβάκι είναι περίπου σε αυτό το μέγεθος:

  images.jpg
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Για να είσαι σίγουρος, περίμενε να φτιάξει καλά ο καιρός, βρες ένα σημείο προστατευμένο από ρεύματα αέρα και αρπακτικά και άφησε το εκεί πλέον για το υπόλοιπο διάστημα, χωρίς μέσα εξω. Αν βρίσκεται έξω μόνιμα, μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες περιβάλλοντος χωρίς προβλήματα.
   
 3. Ευχαριστώ Σταύρο!;)
   
 4. Γιαννη εαν τα εχεις ειδη εξω τοτε μην φοβασε τα πολλα κρυα περασανε,απλα το βραδυ θα το σκεπαζεις με μια πετσετα ,εαν τα εχεις μεσα τοτε δυσκολα να μεινει απο τωρα εξω
   
 5. Πάντα τα είχα έξω απλά λέω μήπως επειδή δεν θα φτερουγίζει σε μεγάλες αποστάσεις δεν θα ζεσταίνεται πολύ και θα κρυώσει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!;)
   
Φόρτωση...