Είμαι έτοιμος για να αποκτήσω ένα κοκατίλ

Συζήτηση με θέμα Είμαι έτοιμος για να αποκτήσω ένα κοκατίλ, που ξεκίνησε από mrg13, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 9 Οκτ 2015.

 1. mrg13

  mrg13 PB New Member

  -
  Γεια χαρά,

  Είμαι στη φάση που είμαι έτοιμος για να αποκτήσω ένα κοκατίλ. Δεν έχω που να βρω με ποιον τρόπο εκτός από τα petshop αλλά όπου και αν εχω δει είναι τραγικά και δεν θέλω να δώσω ούτε 1 cent. Για άλλα πτηνα στο παρελθόν τα αξεσουάρ και τις τροφές προμηθευόμουν από κατάστήματα που δεν έχουν ζώα.

  Δεν βγάζω όμως άκρη με facebook εκτροφείς αγγελίες μου φαίνονται κάπως... Ψάχνω κάποιο τρόπο να αποκτήσω ένα ήμερο ταϊσμένο από χέρι αν ειναι δυνατόν αρσενικό κοκατίλ. Βρίσκομαι στην Αθήνα. Αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει κάπως.

  Ευχαριστώ.
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Καλωσήρθες. Έχε το νου σου και στις αγγελίες πωλήσεων του φόρουμ. Κατά διαστήματα έχει και κοκατιλάκια απο εξαιρετικά χέρια. ;)
   
 3. leon cupra

  leon cupra PB New Member

  Αν δεν εμπιστεύεσαι πετ σοπ -και καλά κάνεις - αλλά αν δεν εμπιστεύεσαι και εκτροφείς πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις κατι
   
 4. mrg13

  mrg13 PB New Member

  -
  Εκτροφέας θα ήταν καλύτερα. Στο petshop θα δεις κουτσουλιες 5 πόντους μέσα στο κλουβί. Χειρότερο είναι τα υπόλοιπα ζώα, γάτες, σκύλοι κλπ. Έναν εντόπισα στην Βάρη αλλά δεν έχει κοκατίλ.
   
Φόρτωση...