Είδος καναρινιού

Συζήτηση με θέμα Είδος καναρινιού, που ξεκίνησε από panma77, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 9 Ιαν 2014.

 1. panma77

  panma77 PB New Member

  Καλησπέρα μου έδωσαν 1 καναρίνι χρώματος γκρι μαυρο και στο στήθος είανι κιτρινο-λαδί.Ο κωδικός που έχει είναι με μεγάλα γράμματα 22 και στο πλάι γράφει με μικρότερα F O1 27FA και από κάτω γράφει 07.Μπορείται να μου πείτε οτιδήποτε είναι χρήσιμο για το καναρίνι αυτό ? Πέρυσι κελαηδούσε πολύ καλά φέτος όχι, γιατί? Ελπίζω με την περιποίηση να φτιάξει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Το πουλάκι γεννήθηκε το 2007. Οι λόγοι που σταμάτησε να κελαηδά θα μπορούσαν να είναι ένα σωρό. Αν θέλεις, παρουσίασε τον στο φόρουμ των παρουσιάσεων με μερικές φωτογραφίες του πουλιού, του κλουβιού που το φιλοξενεί καθώς επίσης και τη διαγραφή που του παρέχεις αλλά και του χώρου που βρίσκεται.
   
 3. panma77

  panma77 PB New Member

  Το καναρίνι το έχω 2 μέρες αλλά γενικά φέτος δεν κελαηδάει όπως άλλες χρονιές, το έχω σε ένα μεγαλούτσικο κλουβί μέσα στο σπίτι με σουπιοκόκκαλο, πολυβιταμίνες στο νερό και μια τροφή από τις καλές μου είπε ο petshopas είναι ολλανδική καθώς και το φρουτάκι του. Παρέγγειλα φωτογραφική μηχάνη και θα σας το παρουσιάσω, όπως και το ζευγαράκι που έχω το οποίο σήμερα μου έκανε το 4ο αυγουλάκι.
  1: Από τα υπόλοιπα γράμματα μπόρω να μάθω για το είδος του ή τον εκτροφέα?
  2: Μπορείτε να μου συστήσετε καμιά καλή μάρκα τροφής -αυγοτροφής- βιταμίνες για να παραγγείλω.
  3: Επίσης κάποια αξιόπιστα μαγαζιά για να παραγγέλνω μέσω internet τροφές και οτιδήποτε χρειάζομαι από εξοπλισμούς κλουβιών.
  Στο χωριό που μένω δεν μπορω να βρω τίποτα ούτε υπάρχει κάποιος ειδικός για να ρωτήσω.
  Ευχαριστώ
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Το δαχτυλίδι λέει ότι είναι από την Ιταλία (FOI και όχι FO1), είναι το 22ο πουλί στο οποίο έβαλε δαχτυλίδι ο εκτροφέας με κωδικό 27FA τη χρονιά 2007.

  Εφόσον αποφασίσεις να του δίνεις τροφές του εμπορίου, οποιαδήποτε μεγάλη επώνυμη εταιρία έχει πάνω-κάτω την ίδια ποιότητα με τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες.

  Διάβασε με προσοχή καταρχήν τα παρακάτω άρθρα, προσπάθησε να εφαρμόσεις αυτά που διάβασες και το πουλάκι θα κελαηδήσει πάλι: Πως να φροντίζετε σωστά τα κατοικίδια πουλιά σας και Η Διατροφή των πουλιών και η συμβολή της στην καλή υγεία τους

  Να διαβάζεις οτιδήποτε αφορά τη φροντίδα των πουλιών και να μας γράφεις τις παρατηρήσεις σου.

  Υ.Γ. Οι Πετσοπάδες δεν έχουν ποτέ τίποτα σκάρτο. Αυτά που έχουν είναι τα καλύτερα της Ευρώπης να μη σου πω και του κόσμου. Ακόμη κι αν τα βγάζουν κάτω από μια στοίβα κουτσουλιές για να σου τα δώσουν.
   
Φόρτωση...