Δύο θηλυκά στο ίδιο κλουβί

Συζήτηση με θέμα Δύο θηλυκά στο ίδιο κλουβί, που ξεκίνησε από apistolos, στο Forum 'Φροντίδα Διαμονή Καναρινιών' του PetBirds, 13 Φεβ 2016.

Panagiota.
Best Answer Panagiota., 13 Φεβ 2016
Καλησπέρα. Μπορούν να συνυπάρξουν δύο θηλυκά καναρίνια (το ένα κοινό και το άλλο timbrado) στο ίδιο κλουβί ή είναι καλύτερα χώρια? Πρόκειται για... Ολόκληρο το Post
 1. Καλησπέρα. Μπορούν να συνυπάρξουν δύο θηλυκά καναρίνια (το ένα κοινό και το άλλο timbrado) στο ίδιο κλουβί ή είναι καλύτερα χώρια? Πρόκειται για ζευγαρώστρα, οπότε νομίζω και οι δυο δεσποινίδες θα' ναι άνετα..
   
 2. Best Answer:
  Post #308661 by Panagiota., 13 Φεβ 2016
 3. Panagiota.

  Panagiota. Daily Active Member

  Ψήφοι: 1
  Βεβαίως και μπορούν να συνυπάρξουν δύο θηλυκά καναρινια στο ίδιο κλουβί και πόσο μάλιστα σε μια ζευγαρωστρα που θα είναι ευρύχωρα. Στα αρσενικά καναρινια υπάρχει πρόβλημα και γίνονται συνέχεια διαμάχες όταν βρίσκονται μαζί. Εγω προσωπικά τα θηλυκά καναρινια τα βάζω όλα μαζί και τα αρσενικά καθένα χωριστά στο κλουβί του.
   
 4. Το οτι είναι διαφορετικη ρατσα δε παίζει ρόλο ε?
   
 5. Panagiota.

  Panagiota. Daily Active Member

  Κανένα απολύτως. Θα συνυπάρξουν μια χαρά.
   
 6. Έγινε, σ' ευχαριστώ
   
 7. theodr

  theodr PB Member

  Γνώμη μου είναι να αγοράσεις μια ακόμα ζευγαρώστρα για να είναι άνετα τα καναρίνια. Θα έχει το καθένα τον δικό του χώρο , θα κάνει την πτήση του με άνεση και σίγουρα μια δεύτερη ζευγαρώστρα δεν θα πάει χαμένη ούτε ειναι μεγάλο έξοδο.
   
 8. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Κατά πλειοψηφία μπορούν αν συνυπάρξουν ειρηνικά.. Αλλά υπάρχουν και θηλυκά που δεν ταιριάζουν.. έχουν κι αυτά χαρακτήρα και προσωπικότητα! Οπότε αν αρχίσεις και δεις καβγάδες ή αν η μία δεν αφήνει την άλλη να φάει ας πούμε τότε ίσως πρέπει να κάνεις ότι λέει ο Κώστας από πάνω! :)
   
 9. Ok...θα τις παρατηρήσω...Κι αν δω ότι μαλλιοτραβιούνται (πράγμα όχι σπάνιο για γυναίκες :rolleyes:) θα κάνω ό,τι λέτε...Ευχαριστώ
   
Φόρτωση...