Δύο ζευγάρια στο ίδιο κλουβι?

Συζήτηση με θέμα Δύο ζευγάρια στο ίδιο κλουβι?, που ξεκίνησε από FIRST, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 23 Ιαν 2008.

 1. Καλησπέρα παιδιά.

  Θα μπορούσα στο ίδιο κλουβί (ζευγαρώστρα), χρησιμοποιώντας το χώρισμα, να έχω δύο ζευγάρια καναρίνια σε αναπαραγωγική διαδικασία?

  Το ρωτάω αυτό, λόγω ελλείψεως χώρου, αν επηρεάζεται το ένα ζευγάρι από το άλλο.
   
 2. ψδεν εχει τυχει σε εμενα αλλα ποσο λιγο χωρο εχεις??δεν μπορεις να παρεις αλλη μια ζευγαρωστυρα να εισαι σιγουροσ??
   
 3. Δεν λέω πως με μία ζευγαρώστρα ακόμη, δεν θα με χώραγε το διαμέρισμα. Απλά θα ήταν λίγο δύσκολα.
  Το είδα αυτό σε ένα κατάστημα pet και ρωτάω αν γίνεται. Πήρα ένα δεύτερο ζευγάρι καναρίνια (isabella) καταπληκτικά και θέλω να τα ζευγαρώσω.
   
 4. στα μαγαζια εκτος απο ελλειψη χωρου εχουν κα το εξης-τα πουλανε σχετικα γρηγορα εσυ θα το εχεις μια ζωη οποτε παρε ενα κλουβακι να εισαι οκ
   
 5. Μάλλον τελικά έχεις δίκιο, γιατί τώρα που το καλοσκέφτομαι, όταν γεννήσει το ένα από τα δύο ζευγάρια θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο κλουβί!
   
 6. ε αμα σου λεω! να εισαι καλα και εσυ και τα πουλακια σου φιλε
   
 7. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Φίλε Νίκο θα σου πρότεινα την επιλογή διόροφης ή τριόροφης ζευγαρώστρας. Ετσι και τα ζευγάρια σου θα είναι άνετα και θα έχεις και καποιο επιπλέον κλουβί για τους νεοσσούς μέχρι να ξεπεταχτούν. Ο χώρος που θα πιάνουν θα είναι ο ίδιος, απλά θα έχει γύρω στο ένα μέτρο συνολικό ύψος.
   
 8. Αυτό δεν το σκέφτηκα. Καθ' ύψος πρόβλημα δεν έχω!
  Πολύ καλή ιδέα!
  Τζωρτζίνα, σ'ευχαριστώ!
   
 9. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Νίκο να μην ξεχάσω να σου πώ, οτι στο εμπόριο κυκλοφορούν δυό ειδών πολυόροφα κλουβιά: τα βαμμένα ( σε λευκό χρώμα) και τα ανοξείδωτα. Προσωπική μου γνώμη μιας και έχω και από τα δύο είδη, θα ήταν να προτιμήσεις το ανοξείδωτο, όχι μονο για λόγους αισθητικής, αλλά κυρίως γιατί το βαμμένο κλουβί αρχιζει και ξεφτάει το χρώμα καθε φορά που βάζεις και βγάζεις πχ την ποτίστρα και σκουριάζει και είναι όχι μονο αντιαισθητικό αλλά και επικίνδυνο για τα φιλοξενούμενα πουλιά.

  Να δώσεις μεγάλη προσοχή στο να είναι όλες οι ενώσεις καλά κολλημένες (έστω και αν χαρακτηριστείς πολύ σχολαστικός) γιατί είναι κρίμα να διαθέσεις κάποια χρήματα και να υπάρχουν ξεκκολημένες άκρες με κίνδυνο να τραυματιστεί ή να σου φύγει κάποιο πουλί.
   
Φόρτωση...