Διογκωμένο πόδι, κενό στα φτερά καναρινιού

Συζήτηση με θέμα Διογκωμένο πόδι, κενό στα φτερά καναρινιού, που ξεκίνησε από glianna, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 8 Απρ 2014.

 1. glianna

  glianna PB New Member

  Καλησπέρα σας,
  αφού πραγματοποίησα μια περιήγηση στο forum για τις ασθένειες των καναρινιών, έχω ήδη μια εικόνα για την ασθένεια που μπορεί να πάσχει το καναρίνι μου, αλλά μάλλον ασαφή. Θα ήθελα τη δική σας έμπειρη γνώμη.
  Το καναρίνι μου είναι σχεδόν ενός έτους (δεν φοράει δαχτυλίδι για να είμαι σίγουρη). Το φροντίζω εδώ και 9 μήνες. Εδώ και δύο μέρες δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του. Κάθεται στις πατίστρες στο ένα πόδι ή στη βάση του κλουβιού. Το πόδι του είναι διογκωμένο, έχει στην άρθρωση ένα χοντρό σημείο που έβγαλε και αίμα, όταν το περιποιήθηκα με αραιωμένο bedadine. Επιπλέον, έχει κενό στα φτερά του, στον κορμό, στο σημείο όπου ακουμπάει το πόδι του όταν το μαζεύει. Δεν έχει όρεξη για φαγητό και νερό (του έβαλα πολλά διαφορετικά τρόφιμα). Σας επισυνάπτω fotos για να δείτε την κλινική του εικόνα του πουλιού και τα περιττώματα του.
  Έπλυνα το κλουβί με χλωρίνη, τα αξεσουάρ με σαπουνόνερο και προσέχω να είναι καθαρό. Διάβασα στο forum για την epithol, την ζήτησα από φαρμακείο και δεν την ήξερε. Θα πάω και σε pet shop αύριο μήπως την βρω. Τι λέτε να έχει το καναρίνι; Πως να το βοηθήσω;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων
   

  Συνημμένα Αρχεία:

Φόρτωση...