Διαχωριστικό χαρτόνι ανάμεσα στα δυο κλουβιά

Συζήτηση με θέμα Διαχωριστικό χαρτόνι ανάμεσα στα δυο κλουβιά, που ξεκίνησε από ΛΕΩΝΙΔΑΣ, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 2 Δεκ 2008.

  1. Γεια σας φίλοι μου θα ήθελα τη γνώμη σας αν θα είναι καλύτερα να βάλω διαχωριστικό χαρτόνι ανάμεσα στα δυο κλουβιά τα έχω δίπλα-δίπλα έξω σ'ενα κουτί από μονωτικό υλικό για να είναι προφυλαγμένα από το κρύο και τον αέρα ευχαριστώ πολύ ξέχασα να σας πω ότι είναι ζευγάρι.
     
  2. Stavros

    Stavros PB Administrator Staff Member

    Αν θέλεις να έχεις ένα αρσενικό που να κελαηδάει και μια επιτυχημένη αναπαραγωγή την άνοιξη, θα πρέπει να έχεις χωριστά τα πουλιά ολόκληρο το χρόνο, πλην της αναπαραγωγικής περιόδου.
     
  3. Και εγώ το ίδιο έχω κάνει, έχω βάλει χαρτόνι για να μην βλέπονται και για να τραγουδάει το αρσενικό, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω όταν λες μονωτικό υλικό τί ακριβώς εννοείς?
     
  4. Ειχα κανει και εγω το ιδιο και το αρσενικο κελαηδουσε.Μολις το εβγαλα και βλεποντουσαν σταματαγε.Βεβαι το πιο σωστο ειναι αυτο που λεει ο Σταυρος.Εγω λογω ελειψης χωρου δεν μπορω να τα εχω ολα σε χωριστα κλουβια
     
  5. φίλε μου έφτιαξα ένα κουτί με πλάκες μονωτικές χρώματος μπλε σκληρές που περίσεψαν από μια μόνωση που έκανα στην πλάκα του σπιτιού μου έχω μέσα τα κλουβιά 2 μήνες και είναι μια χαρά
     
  6. Tax

    Tax PB New Member

    Λεωνίδα και εγώ εχω κάνει κατι αντίστυχο με μονωτικές πλάκες. Τις έχω ντύσει με νάυλον για να μπορώ να τις καθαρίζω. Έχω την γνώμη οτι αν δεν τις ντύσεις μπορεί να έχεις πρόβλημα με παράσητα.
     
Φόρτωση...