Διαχωριστικό χαρτόνι ανάμεσα στα δυο κλουβιά

Συζήτηση με θέμα Διαχωριστικό χαρτόνι ανάμεσα στα δυο κλουβιά, που ξεκίνησε από ΛΕΩΝΙΔΑΣ, στο Forum 'Γενικά για Καναρινια' του PetBirds, 2 Δεκ 2008.

 1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ

  ΛΕΩΝΙΔΑΣ PB New Member

  Γεια σας φίλοι μου θα ήθελα τη γνώμη σας αν θα είναι καλύτερα να βάλω διαχωριστικό χαρτόνι ανάμεσα στα δυο κλουβιά τα έχω δίπλα-δίπλα έξω σ'ενα κουτί από μονωτικό υλικό για να είναι προφυλαγμένα από το κρύο και τον αέρα ευχαριστώ πολύ ξέχασα να σας πω ότι είναι ζευγάρι.
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Αν θέλεις να έχεις ένα αρσενικό που να κελαηδάει και μια επιτυχημένη αναπαραγωγή την άνοιξη, θα πρέπει να έχεις χωριστά τα πουλιά ολόκληρο το χρόνο, πλην της αναπαραγωγικής περιόδου.
   
 3. Nadine

  Nadine PB New Member

  Και εγώ το ίδιο έχω κάνει, έχω βάλει χαρτόνι για να μην βλέπονται και για να τραγουδάει το αρσενικό, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω όταν λες μονωτικό υλικό τί ακριβώς εννοείς?
   
 4. υδροχοος 14-02

  υδροχοος 14-02 PB New Member

  Ειχα κανει και εγω το ιδιο και το αρσενικο κελαηδουσε.Μολις το εβγαλα και βλεποντουσαν σταματαγε.Βεβαι το πιο σωστο ειναι αυτο που λεει ο Σταυρος.Εγω λογω ελειψης χωρου δεν μπορω να τα εχω ολα σε χωριστα κλουβια
   
 5. ΛΕΩΝΙΔΑΣ

  ΛΕΩΝΙΔΑΣ PB New Member

  φίλε μου έφτιαξα ένα κουτί με πλάκες μονωτικές χρώματος μπλε σκληρές που περίσεψαν από μια μόνωση που έκανα στην πλάκα του σπιτιού μου έχω μέσα τα κλουβιά 2 μήνες και είναι μια χαρά
   
 6. Tax

  Tax PB New Member

  Λεωνίδα και εγώ εχω κάνει κατι αντίστυχο με μονωτικές πλάκες. Τις έχω ντύσει με νάυλον για να μπορώ να τις καθαρίζω. Έχω την γνώμη οτι αν δεν τις ντύσεις μπορεί να έχεις πρόβλημα με παράσητα.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...