Διαχείριση αναπαραγωγικής περιόδου στα καναρίνια

Συζήτηση με θέμα Διαχείριση αναπαραγωγικής περιόδου στα καναρίνια, που ξεκίνησε από orion, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 17 Μαρ 2014.

 1. orion

  orion PB New Member

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο-Ε.Λ.Ι.Τ. με θέμα «Διαχείριση αναπαραγωγικής περιόδου στα καναρίνια». Η εκδήλωση στόχο είχε να δημιουργήσει μια σωστή βάση για τους νέους εκτροφείς του συλλόγου αλλά και να συζητηθούν οι προβληματισμοί και οι απορίες των παλαιότερων, με την ευκαιρία έναρξης της φετινής αναπαραγωγικής περιόδου.

  Ήταν μια συζήτηση που κράτησε αρκετές ώρες, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και παράλληλα κάλυψε και τον πιο απαιτητικό εκτροφέα. Εκτός από τα μέλη της Ε.Λ.Ι.Τ. από την πρωτεύουσα, συμμετείχαν και αρκετά μέλη από την επαρχία.

  Στην επιτυχία της εκδήλωσης, καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο εισηγητής κ. Μάκης Γερολυμάτος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, διότι με την κατάρτισή του και την εμπειρία του στα καναρίνια αλλά και με τη μεταδοτικότητα που διαθέτει κατάφερε να καλύψει το σύνολο των συμμετεχόντων.

  Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε φαγητό σε ταβέρνα με καλό κρασί.
  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Κλουβοτεχνική η οποία προσέφερε από 1kg αβγοτροφή King σε όλα τα μέλη της Ε.Λ.Ι.Τ.

  Ευχαριστούμε τα μέλη μας Γεώργιο Κουκούλη για τη δημιουργία της αφίσας, τον Λεωνίδα Νικολαϊδη για τη βιντεοσκόπηση και Panajot Grosi για το μοντάζ.

  [​IMG]


  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ:

  ΜΕΡΟΣ 1ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΜΕΡΟΣ 2ο ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


  ΜΕΡΟΣ 3ο ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


  www.elit-timbrado.gr
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Μπράβο παιδιά. Μάκη @mgerom κράτησε ζωντανή τη διάθεση να μεταδίδεις αυτά που ξέρεις, για πολύ πολύ καιρό ακόμη.
   
Φόρτωση...