Διατροφή λουγαρου με έντομα

Συζήτηση με θέμα Διατροφή λουγαρου με έντομα, που ξεκίνησε από anna28, στο Forum 'Διατροφή Ιθαγενών Πουλιών - Υβριδίων' του PetBirds, 10 Ιουν 2016.

 1. anna28

  anna28 PB New Member

  Καλησπέρα και πάλι παιδιά να σας ρωτήσω μπορω να ταισω το λουγαρο μου σκουλίκια και εντομα αποξηραμένα?
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Άννα προφανώς και μιλάμε για το πουλάκι απο το άλλο θέμα σου https://petbirds.gr/threads/Βοήθεια-για-τυφλό-λούγαρο.27655/page-2 το οποίο προσωπικά δεν μου μοιάζει για λούγαρο. Κάποιο υβρίδιο ίσως, αλλά λούγαρο νομίζω πως δεν είναι. Οπότε ας μην βιαστούμε να μιλήσουμε για σκουλήκια αν και δεν νομίζω ότι θα το έβλαπταν αν μιλάμε για επώνυμη συσκευασμένη εντομοτροφή.
   
 3. anna28

  anna28 PB New Member

  Ναι για αυτό μιλάμε αλλά πως θα μπορούσα να μαθω τι πουλάκι είναι? Φυσικά και επώνυμη συσκευασία δεν θα αγώνα τιποτα να το βλάψει το εχω λατρέψει πραγματικα
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Φαντάζομαι δεν ρωτάς το είδος αφού είναι λούγαρο αλλά κάποιες πληροφορίες για αυτό. Διάβασε το άρθρο για το λούγαρο και ό,τι θέλεις, να ρωτήσεις.
   
 5. anna28

  anna28 PB New Member

  Ευχαριστω παρα πολύ παιδια
   
 6. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Noμίζω πως το πουλάκι που έχεις δεν έχει καμια σχέση με αυτό στο άρθρο που σου παρέθεσε η Μαρία. Κάνω λάθος? Οι φωτογραφίες σου δεν είναι πολύ καθαρές στο άλλο σου θέμα. Δεν φαίνεται ούτε ολόκληρο το σώμα του πουλιού.
   
 7. anna28

  anna28 PB New Member

  Νιζω οτι μοιάζει αρκετά με λουγαρο ίσως σας παραπλανεί ή ουρά που δεν έχει μου είχαν πει όταν τον αγορασα οτι την έχρι σπάσει την ουρά του και ίσως ξαναβγεί
   
 8. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Για να καταλάβω... τι εννοείς έχει σπάσει την ουρά?
  Είναι σπασμένα τα φτερά της ουράς ή είναι βγαλμένη - μαδημένη η ουρά του?
   
 9. anna28

  anna28 PB New Member

  νομιζω ειναι σπασμενα τα φτερα της ουρας του
   
 10. Panagiota.

  Panagiota. PB Known Member

  Αν ειναι σπασμένα τότε μπορείς να τα τραβήξεις και σε λίγο καιρό θα έχει βγάλει άλλα. Θα τραβήξεις να φύγουν μόνο τα σπασμένα. Δεν είναι δύσκολο. Αν θέλεις μπορείς να ανεβάσεις και μια φωτογραφία για να δούμε αν οντως είναι σπασμένα και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις.
   
Φόρτωση...