Διαγωνισμός Φωτογραφία Άγριας Φύσης στην Ελλάδα

Συζήτηση με θέμα Διαγωνισμός Φωτογραφία Άγριας Φύσης στην Ελλάδα, που ξεκίνησε από maria p, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 23 Ιουν 2016.

 1. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ψηφοφορία για τον διαγωνισμό "Wild Seasons Photo Competition" - Ανοιξη 2016

  Αρχίζει η ψηφοφορία για τον ανοιξιάτικο διαγωνισμό του 2016 και θα είναι διαθέσιμη για τις επόμενες 2 εβδομάδες, μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουλίου. Προηγείται η φωτογραφία και ακολουθεί ο κωδικός της. Θυμίζουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσουμε για όλες τις κατηγορίες, αλλά για αυτές που θα επιλέξουμε να ψηφίσουμε θα πρέπει να δώσουμε βαθμό σε όλες τις φωτογραφίες της κατηγορίας (εκτός βέβαια από τις δικές μας αν έχουμε), για να είναι έγκυρη η ψηφοφορία μας. Επίσης η ψηφοφορία είναι ανοιχτή σε όλους. Δώστε λίγο χρόνο στο voting sheet μέχρι να φορτώσει όλες τις φωτογραφίες για να μην παραλείψετε να βαθμολογήσετε κάποιες από αυτές, από τις κατηγορίες που θα επιλέξετε.
  Οι συμμετοχές στην κατηγορία Aniscape ήταν όλες συμβατές με την έννοια της κατηγορίας, οπότε έπιασε τόπο η προσπάθεια επεξήγησης της κατηγορίας σε προηγούμενο post με τα σχετικά παραδείγματα.
  Ευχαριστούμε και πάλι για τις συμμετοχές σας και το εξαιρετικό επίπεδο των φωτογραφιών!
  Ωστόσο συνολικά οι συμμετοχές είναι πολύ πεσμένες σε σημείο που να κινδυνεύει η βιωσιμότητα του διαγωνισμού, παρ 'όλη την προσπάθεια που έγινε και με τα όχι μόνο συμβολικά βραβεία (ψάχνουμε κάτι και για τα Ασπόνδυλα, αν υπάρχει κάποια ιδέα είμαστε ανοιχτοί να την συζητήσυμε). Ελπίζουμε ο διαγωνισμός να μην χρειαστεί ειδικό πρόγραμμα σωτηρίας όπως ο Ασπροπάρης !!

  Πάντως μπορεί το καλοκαίρι να δείχνει δύσκολο και αδιάφορο για φωτογραφία άγριας ζωής δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Ο παραπάνω ελεύθερος χρόνος με τις διακοπές, δίνει ευκαιρίες για να εντρυφήσουμε σε κάποια είδη και να δώσουμε έμφαση στην άγρια ζωή στα ορεινά, όπου μπορούμε να βρούμε και πιό δροσερό καιρό !
  Εδώ ψηφίζετε. Μπορούν να ψηφίσουν όλοι με το ονοματεπώνυμό τους και ένα email.

  Οι επιλογές ξεκινούν με τα πουλιά και συνεχίζουν με άλλα είδη ζώων.
  Παρακάτω μερικές φωτογραφίες των αγαπημένων ιπτάμενων φίλων της φύσης της Ελλάδας.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Ποιος κοιτάει κατάματα τον φακό; :)
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Τ ι εξαιρετικές λήψεις!!! Πόσες ώρες πρέπει να περίμεναν αυτοί οι άνθρωποι για να τις τραβήξουν!! Τρομερό!!
   
 3. theodr

  theodr PB Member

  Το περσινό καλοκαίρι είχα την χαρά να γνωρίσω μια φωτογράφο που κάνει λήψεις πουλιών άγριων ανά την Ελλάδα. Είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούς τι αγώνα κάνει για να καταφέρει να είναι την σωστή στιγμή στο σωστό μέρος.
   
Φόρτωση...