Δεύτερο αυγό μετά από πέντε μέρες

Συζήτηση με θέμα Δεύτερο αυγό μετά από πέντε μέρες, που ξεκίνησε από ΡΙΤΑΜΙ, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 29 Μαρ 2014.

 1. Καλησπέρα και απο μένα! Η κανάρα μου έκανε ένα αυγό πριν 5 ημέρες και το έκανα ωοσκόπηση και νομίζω δεν έχει νεοσσό. το πρωί έκανα ένα ακόμη και δεν ξέρω τι νακάνω να βγάλω το παλιό? Ακόμη ο αρσενικός μου την αγριεύει όταν τον πλησιάζει και δεν ξέρω τι να κάνω έχω ανχωθεί...κανείς συμβουλές?
   
 2. Καλώς ήρθες!;) Τα πουλάκια τα έχεις χωριστά??? Αν ναι μάλλον τα αυγά είναι άσπορα. Αν όχι να ξέρεις πως καταλαβαίνουμε αν το αυγό έχει σπόρο μετά από περίπου 7 μέρες. Μια αιτία σχετικά με το ότι η κανάρα σου άργησε να κάνει αυγό είναι ότι δεν έχει αρκετό ασβέστιο. Αυγό μαζί με το τσόφλι ή σουπιοκόκαλο υπάρχει στο κλουβί για να παίρνει ασβέστιο το θηλυκό???
   
 3. Ian32

  Ian32 PB New Member

  Εκανε αυγο ασπορα αρχικα και τωρα ξεκινα ενσπορη γεννα , πολλες φορες υπαρχουν διαμαχες μεταξυ του ζευγαριπυ αυτο δεν δηλωνει απαραιτητα κατι ...
   
 4. Καλημέρα! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση δουλευα βράδυ γιαυτο άργησα να δω τις απαντήσεις..Απο εχθές τα αυγά μας είναι 4! ο αρσενικός είναι μαζί με την θυληκιά αλλα όταν τον πλησιάζει της αγριεύει αλλα δεν την ορμάει..περιμένω να δώ σε 2 βδομάδες τι θα γίνει ώς τότε έχω μπερδευτεί τί να κάνω με την τροφή..εβγαλα μαρούλι και αυγό κ έχω καλό σπορο και νεράκι. Να βάζω φρούτα?
  ευχαριστώ πολύ!:)
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Συνέχισε έτσι. Μια δυο μέρες πριν από την εκκόλαψη, ξεκίνησε και πάλι το αυγό. Φρούτα μπορείς να δίνεις.
   
 6. ευχαριστώ πολύ!
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...