Δεν αφήνει το αρσενικό να ζευγαρώσουν

Συζήτηση με θέμα Δεν αφήνει το αρσενικό να ζευγαρώσουν, που ξεκίνησε από Theodorap, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 27 Μαϊ 2016.

 1. Καλημέρα,έχουμε ένα αρσενικό και ένα θηλυκό καναρίνι.Ειχαμε μια φωλιά από την προηγούμενη γέννα μια Καναρας με τσόχα μέσα και η τωρινή καναρα μαδησε όλη την τσόχα.Μετά της βάλαμε καινούρια τσόχα και καθόταν μέσα αλλά έβγαινε και όπου έβρισκε κλωστουλες τις έπαιρνε και τις έβαζε μέσα στη φωλιά.Το θέμα είναι ότι δεν αφήνει το αρσενικό που θέλει να ζευγαρώσουν γιατί μάλλον δεν τις αρέσει η φωλιά.Τι πρέπει να κάνω?
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Δώστης επιλογές στην φωλιά και στο υλικό φωλιάς. Δηλαδή βάλε άλλη μια εσωτερική και άλλη μία εξωτερική φωλιά (με τσόχα φυσικά) και δώστης ποικίλα υλικά να την φτιάξει. Λινάτσα, λίγο βαμβάκι, τρίχα κτλ. Κάποια φωλιά θα αποφασίσει να την στρωσεί και θα δεχτεί και τον αρσενικό. Σε τι χώρο έχεις το κλουβί?? Ακουμπάει τοίχο-γωνία?? Μέσα έξω??
   
 3. Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω και μάλλον θα τις βάλω για αρχή τρίχα
  Το κλουβί τα έχω σε ένα δωμάτιο αρκετά μεγάλο γιατί θα γινόταν δεύτερη αποθήκη αλλά δεν χρειάστηκε οπότε έχουμε εκεί τέσσερα καναρινακια σε κλουβιά,είναι φωτεινό χωρίς να τα ενοχλεί ο ήλιος, δροσερό και ήσυχο ;):thumbsup:
  Είναι κρεμασμένο στο τοίχο γιαυτό ακουμπάει λίγο...
  Μέσα τα έχω όπως είπα και πιο πανω:p:D
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Μια χαρά μου "ακούγεται" γιατί ήδη έχουν αρχίσει οι ζέστες! Μια γέννα θα την προλάβετε στο παρά πέντε! ;)
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Πως πάει το ζευγαράκι αυτό?? Σε το φάση είναι η αναπαραγωγή τους?
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...