Γνωριμία ζευγαριών με εισαγωγή στις ζευγαρώστρες

Συζήτηση με θέμα Γνωριμία ζευγαριών με εισαγωγή στις ζευγαρώστρες, που ξεκίνησε από patilas, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 13 Φεβ 2015.

 1. patilas

  patilas PB Member

  Καλησπέρα αύριο ημέρα τον ερωτευμένο τα ζευγαράκια μου θα ξυπνήσουν μαζί σχεδόν στον ίδιο χώρο.. Εκεί θα παραμείνουν για ένα μήνα με το χώρισμα στην μέση και θα συνεχιστεί η προετοιμασία τους.. Για ακόμα μια εβδομάδα περισσότερο τα αρσενικά και μετά για περιπου 25 μέρες τα θυληκα.. Η επιλογή των ζευγαριών φέτος ήταν δύσκολο εγχείρημα για εμένα.. Έλεγξα και απέκλεισα κάθε παράμετρο που μπορεί να με βγάλει προ εκπλήξεως για τα αποτελέσματα τον απογονον.. Φέτος θα βγάλω πιστεύω τα πιο σωστά πουλιά.. Και μιας και δεν πρόλαβα να βρω το ζευγάρι που ήθελα προχώρησα μ τα είδη υπάρχων που είναι και αυτά πολύ αξιόλογα.. Έχω όμως κανονίσει ότι θα προστεθούν επιπλέον πουλιά από εκτροφείς με χρόνια στον χώρο ένασχοληση.. Αυτά λοιπόν.. Όλα θα πάνε καλά.. Σας ευχαριστώ όλους και το καθένα ξεχωριστά για ότι μου μάθατε και έμαθα από εδώ...ΥΓ.Όσο για τα κοινά που μου είχαν προκύψει ετοιμάστε κλουβάκια.. Μην μου μείνουν..χαχα..
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Χαίρομαι για την όρεξη που διαπιστώνω σχεδόν σε κάθε σου λέξη. Έχεις δίκιο που αισθάνεσαι αισιόδοξος και έχεις υψηλές προσδοκίες.
  Δεν είναι τυχαίο πως ο άνθρωπος που σου έδωσε τις περισσότερες συμβουλές θεωρείται και αναγνωρίζεται από όλους ως ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα και όχι μόνο.
  Σου εύχομαι από καρδιάς να εκπληρώσεις όλες σου τις εκτροφικές επιθυμίες, θα χαρώ να καμαρώσω τα αναπαραγωγικά σου αποτελέσματα τόσο εδώ όσο και με διακρίσεις αργότερα στις εκθέσεις...
  Και για το κλίμα των ημερών....
  1.jpg
   
 3. patilas

  patilas PB Member

  Ευχαριστώ πολύ κύριε Γιάννη Να είστε καλά.. Όλα θα πάνε όπως πρέπει.. Θα σας παρουσιάσω την κάθε μου κίνηση αποτυχία και Επιτυχία..αναμένονται εκπλήξεις..
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Παναγιώτη θέλουμε φώτο από τα ζευγαράκιαααα! Καλή τύχη σου εύχομαι και εγώ! :D :D :D

  Υ.Γ.: εγώ έχω κλούβα έτοιμη να ξέρεις! ;)
   
 5. patilas

  patilas PB Member

  Ευχαριστώ πολύ Αλικη, θα έχετε σύντομα. Πολυ ωραία και κλούβα έτοιμη και αγάπη είμαι σίγουρος ότι τα καναρινακια θ περάσουν υπέροχα.. Λίγο υπομονή και όλα θ γίνουν..
   
Φόρτωση...