Γιατι δεν κελαιδαει καθόλου;

Συζήτηση με θέμα Γιατι δεν κελαιδαει καθόλου;, που ξεκίνησε από KYRIAKH, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 29 Ιουν 2009.

 1. KYRIAKH

  KYRIAKH PB New Member

  Καλημέρα, μου χάρισαν προχτές 1 καναρινακι.. είναι ένα πανέμορφο κατακίτρινο καναρινακι το οποίο ωμός δεν κελαιδαει καθόλου ούτε κιου δεν κάνει πάω του σφυρίζω κ δεν αντιδρά καθόλου. έχει κάτι; είναι φυσιολογικό αυτό ; το δακτυλίδι στο πόδι του λέει ότι είναι του 07 .
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν, σε πρώτη φάση…

  Είναι θηλυκό
  Περνάει πτερόρροια
   
 3. jk21

  jk21 PB Member Article Writer

  μηπως ειναι θηλυκο; Διάκριση φύλου στα καναρίνια


  σιγουρα ειναι το2007 γεννημενο; τι ακριβως γραφει το δακτυλιδι; αν ειναι μονο η σημανση <<07>> αυτο ειναι απλα αριθμηση του εκτροφεα για να ξεχωρισει τα μικρα.πρεπεινα εχει και αλλα στοιχεια το δακτυλιδι και να ειναι κλειστου τυπου.
  αν ειναι μικρο τελικα φετεινο δεν ειναι απαραιτητο να εχει αρχισει το κελαηδησμα

  αν ακους ηχους απο μεσα του σαν να σπανε σπορακια κοιτα εδω .ειναι το μονο ανησυχιτικο
  Ακάρεα της Τραχείας


  επισης αν εχει αρχισει πτερροροια και αυτο ειναι ενας λογος σταματηματοις του κελαηδησματος αλλα φυσιολογικος για την εποχη σε γεννημενα καναρια νωρις την ανοιξη

  επισης μηπως του εχεις κοντα κανενα θηλυκο;
   
 4. KYRIAKH

  KYRIAKH PB New Member

  Έχω κ αλλά θηλυκά σε αλλά κλούβια ένα τιτίβισμα το κάνουν. Έχω κ μικρά που γεννήθηκαν τον Απρίλη κ αυτά αλλά ποιο πολύ και αλλά λιγότερο κελαιδουν .το καναρινί που με προβληματίζει ήταν μαζί με ένα που είχε ποδάγρα σε πολύ προχωρημένο στάδιο ούτε στο κλαρί δεν μπορούσε να σταθεί μπορεί να κόλλησε κάτι από αυτό; {σε αυτό με την ποδάγρα εκτός από την αλοιφή βάζω και πεταντιν και έχει βελτιωθεί παρά πολύ}
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...