Γιατί το κοκατιλ μου φωνάζει συνέχεια;

Συζήτηση με θέμα Γιατί το κοκατιλ μου φωνάζει συνέχεια;, που ξεκίνησε από Angellion, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 29 Μαρ 2016.

 1. Καλησπέρα!
  Το κοκατιλ μου φωνάζει συνέχεια χωρίς να σταματάει για ώρες!το λοφίο του είναι χαμηλά,σ όπως όταν είναι ήρεμο! Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την συμπεριφορά κ κάποια ξεσπάσματα που κανει, ξαφνικά!!!δεν με ενοχλεί ο ήχος αλλά δεν μπορώ να τον ηρεμησω κ ανχωνομαι...κάποια βοήθεια ή συμβουλή???
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Δώσε μας λίγες πληροφορίες για το πουλάκι, ηλικία, πόσο καιρό το έχεις, φύλο, ποια είναι η σχέση σας, τι τρώει.
   

 3. Ο ερνεστος,ειναι 7 μηνών τωρα,τον έχω ένα 3εβδομαδες,τρελενετε για μιλλετ, μαρούλι αγγούρι τα αγαπημένα του λαχανικά,ντομάτα λίγο,μήλο λίγο,αχλάδι λιγο, καρότο λίγο,αυγό δεν το δοκιμάζει ακόμα...πίνει 8-9 γουλιες νερό.από ξηρά τροφή,έχω πάρει από πετσοπ nutrybird g14( την κόβω μικρότερα κομμάτια).ηλιόσπορους αναλατουςαμυγδαλα ωμά ψιλοκομμένα,καρύδι ψιλοκομμένο,κ παπαγαλινη...αρσενικό είναι σε χρώμα kingo κιτρινο.η σχέση μας είναι πολύ καλή αφιερωνω πολύ χρόνο μαζί του,αφού μπορώ,ακούμε κλασσική μουσική μαζί κ ηρεμει παρά πολύ,έχει κάνει 3 φορές βόλτα έξω από το κλουβί του,η 1η κατά λαθος την 3η μερα κ αναγκάστηκαν να τον πιάσω με γαντι...με συγχώρεσέ μετά από 2 μέρες,τις άλλες 2 φορές με επιτυχία...γίνομαι σχολαστικος, αλλά προσπαθώ να σας βάλω στην ψυχολογία του.τώρα ανοιξα την πόρτα του κλουβιου κ κάθετε πάνω...
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ωραία, όλα μια χαρά φαίνονται, τον φροντίζεις και τον προσέχεις. Για το φύλο έχεις κάνει τεστ;
  Πότε φωνάζει;. Μήπως τον έχεις καλο-κακομάθει και ζητάει συνέχεια παρέα και παιχνίδια;
  Αλήθεια παιχνίδια του έχεις στο κλουβί ν' απασχολείται;
   
 5. Τεστ όχι δεν έχω κάνει,το λοφίο του είναι πλούσιο,νομίζω ότι είναι αρσενικό κ όχι θηλυκό, λάθος κάνω?
  Παιχνιδια λίγα...
   
 6. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Όχι δεν λέω πως κάνεις λάθος γιατί δεν φαίνεται καλά το πουλάκι και δεν ξέρω, γι' αυτό σε ρώτησα. Αφού πολυφωνάζει, μάλλον αρσενικό πάντως είναι και από το μάγουλο λίγο που βλέπω.
  Να του φτιάξεις εύκολα και απλά παιχνίδια να τα καταστρέφει, από καλαμάκια νερού, λευκό χαρτί κτλ. Άνοιξε το λινκ που σου έβαλα να πάρεις ιδέες.
   
 7. Πω πω...πάω για υλικά...!!!ευχαριστώ πολύ!!!!
   
Φόρτωση...