Γιατί συμβαίνουν αυτά;

Συζήτηση με θέμα Γιατί συμβαίνουν αυτά;, που ξεκίνησε από gloster1995, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 11 Μαϊ 2016.

misalouris
Best Answer misalouris, 11 Μαϊ 2016
βλέπω τον καναρο που τον έχω με καναρα κι έχουν 3 μικρά να κάθεται πολλές φορές στον πάτο του κλουβιού και να κοιμάται. Ένα σωστό αρσενικό καναρίνι,... Ολόκληρο το Post
 1. Καλησπέρα σε όλους.δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.βλέπω τον καναρο που τον έχω με καναρα κι έχουν 3 μικρά να κάθεται πολλές φορές στον πάτο του κλουβιού και να κοιμάται.Όταν πάω εγώ εκεί σηκώνεται ανεβαίνει στο κλαρί.φαίνεται υγιείς.Αλλά δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό.Ένας άλλος καναρος πάλι που τον έχω με μια άσπρη καναρα έχουν 5 αυγά και βλέπω όμως πολλά φτερά απ τον καναρο έξω απ το κλουβί.Γιατί συμβαίνει αυτό?
   
 2. Best Answer:
  Post #325164 by misalouris, 11 Μαϊ 2016
 3. Ισως τσακονονται και τα 2ζευγαρια γι'αυτο.
   
 4. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ψήφοι: 1
  Ένα σωστό αρσενικό καναρίνι, που έχει ταΐσει την κανάρα όσο είναι στη φωλιά, που την τάισε όσο τροφοδοτούσε τις πρώτες μέρες τα μικρά της φωλιάς και συνεχίζει μόνος να ταΐζει όλους (και τους 5) του κλουβιού... το λιγότερο που μπορούμε να του επιτρέψουμε είναι την ξεκούραση όπου κι αν τη βρίσκει.
  Αν βρίσκει ξεκούραση στον πάτο του κλουβιού ... ας του το επιτρέψουμε..
  Αν είναι ενδείξεις τσακωμών σίγουρα θα το είχες καταλάβει... έτσι δεν είναι?
  Αν είναι ενδείξεις πτερόρροιας, τότε η αναπαραγωγή βρίσκεται στο τέλος γι' αυτόν....
  Ειδικά αν τον έχεις σε εσωτερικό ζεστό χώρο, με πολύ φως... αυτό το σενάριο ίσως να είναι και το πιθανότερο.
   
 5. Κύριε μισαλουρη δίκιο έχετε.μαλλον θα θελει ξεκουραση.τωρα για τον καναρο που βγάζει φτερα (τιμπραντο ειναι) δε νομίζω να τσακώνονται.δε τα ενοχλώ και πολύ και δε ξέρω τι κάνουν.χθες έκανε και το τελευταίο αβγό (5 συνολο)και σε 6-7 μέρες θα κάνω ωοσκοπηση
   
 6. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Τέλεια...
  Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου...
   
Φόρτωση...