Γίνεται ζευγάρι cockatiel εάν το θηλυκό είναι μικρότερο;

Συζήτηση με θέμα Γίνεται ζευγάρι cockatiel εάν το θηλυκό είναι μικρότερο;, που ξεκίνησε από ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ, στο Forum 'Αναπαραγωγή Παπαγάλων' του PetBirds, 30 Σεπ 2014.

 1. Καλησπέρα, να ρωτήσω αρσενικό λουτίνο 26 μηνών περίπου και θηλυκό normal grey 14 μηνών περίπου . Είναι λάθος για αναπαραγωγή εάν το θηλυκό είναι μικρότερο? Σε αυτήν την περίπτωση τί κάνουμε?
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Το θέμα δεν είναι η μεταξύ τους διαφορά αλλά ότι το θηλυκό σου δεν είναι ακόμα σε κατάλληλη ηλικία η οποία είναι 1,5-2 έτη!
  Διάβασε εδώ Τι πρέπει να ξέρετε για το ζευγάρωμα των Cockatiels .
  Το μόνο που θα κάνεις είναι να τα φροντίζεις σωστά και να μην βάλεις φωλιά και να περιμένεις.
   
 3. Όταν θα φτάσει το θηλυκό στην κατάλληλη ηλικία είναι λάθος που το θηλυκό είναι μικρότερο? Το γνωρίζω ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα για φωλιά, απλά προετοιμάζομαι.
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Όχι, όπως θα διαβάσεις σ' αυτό που σου έδωσα, ιδανικά μια διαφορά 6μηνών είναι επιθυμητή αλλά δεν είναι απόλυτο απαιτούμενο αυτό. Φρόντισε να γίνει σωστά η γνωριμία των πουλιών ώστε να είναι φιλικά μεταξύ τους.
   
 5. Λόγω καιρού τα έχω μέσα στο σπίτι και βλέπω ότι αυτό τους έχει ηρεμήσει. Έχουν αλλάξει πάρα πολύ.
   
 6. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ε βέβαια αυτά τα πουλιά έχουν ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία. Επίσης τον χειμώνα δεν αντέχουν έξω και το μέσα - έξω να το αποφύγεις γιατί είναι αιτία κρυολογημάτων.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...