Βοήθεια στην εκπαίδευση

Συζήτηση με θέμα Βοήθεια στην εκπαίδευση, που ξεκίνησε από scorp, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 10 Ιαν 2008.

 1. scorp

  scorp Banned

  Πέρσυ τέτοια εποχή έβγαλα μια γέννα καναρίνια αηδονόφωνα και κράτησα το ένα που από τις 30 μέρες ξεκίνησε το κελάηδημα!Εκείνη την εποχή έφυγα στρατό και γυρίζοντας πριν 10 μέρες το βρήκα να κελαηδάει πάρα πολύ όμορφα, μακρόσυρτα με ποικιλία όμως κάθε φορά η τελευταία του "έκφραση" ήταν ένα ενοχλητικότατο για το αυτί μου "τσα τσα τσα" που κάνει με ανοιχτό το στόμα σα να φωνάζει για να το ακούσουν στο βουνό απέναντι.Υπάρχει κάποια δυνατότητα να το σταματήσω αυτό;Υπάρχει δηλαδή δυνατότητα εκπαίδευσης;Ο μικρός είναι πολύ πυρωμένος.Επίσης αν γίνεται κάποια εκπαίδευση, σε ποιά εποχή γίνεται και πώς;
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Φωνητική εκπαίδευση γίνεται μόνο στα καναρίνια φωνής, για να έχει και κάποιο νόημα. Αν θέλεις να έχεις καναρίνια για να απολαμβάνεις τη φωνή τους, θα πρέπει να ασχοληθείς με τέτοια. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. ;)
   
 3. scorp

  scorp Banned

  Το γνωρίζω.Τι μπορώ να κάνω όμως;
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δεν μπορώ πραγματικά να σου συστήσω κάτι. Είναι σαν να ρωτάω εγώ ένα "χρωματά" ποτέ να ξεκινήσω τη χορήγηση χρωστικής στα malinois μου. Τι νόημα θα είχε; :)
   
 5. gozi

  gozi PB New Member

  Tipota den moporis na kanis apla apolafse ton opos ine
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...