Βιβλία για καναρίνια

Συζήτηση με θέμα Βιβλία για καναρίνια, που ξεκίνησε από mansfak, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 24 Μαϊ 2008.

 1. mansfak

  mansfak PB New Member

  Σκέφτομαι να αγοράσω βιβλία σχετικά με καναρίνια και καρδερίνες.Μήπως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα που μπορείτε να μου προτείνετε.Με ενδιαφέρει το περιεχόμενο του βιβλίου να αναφέρεατι σε θέματα διατροφης,προβλημάτων υγείας, αναπαραγωγής,αρρώστιες και οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο για τη "συμβίωσή" μου με τα καναρίνια και τις καρδερίνες.Μήπως υπάρχει σε κάποιο site σε ηλεκτρονική μορφή για να το κατεβάσω??
  Η αφορμή για να αγοράσω ήταν το καναρινάκι που ξαφνικά σταμάτησε το τραγούδι.Τότε βέβαια παρατήρησα ότι είχε και απώλεια πουπούλων.Μπαίνοντας εδώ είδα ότι έχει πτερρόροια.Μέχρι όμως να το διαπιστώσω είχα σκάσει.τι έχει και τι έχει.Αυτός είναι ο βασικός λόγος που θέλω να αγοράσω βιβλία σχετικά.Να ξέρω τι συμβαίνει με τα πουλια μου.
   
 2. mansfak

  mansfak PB New Member

  έψαξα στο βιβλιοπωλείο που πάω και αγοράζω βιβλία και έχει τα παρακάτω βιβλία:http://www.protoporia.gr/protoporia/findresults_simple.asp?mscssid=JB9DTBEJWHSW8G1NLP01K8TPGW2XF2CA
  παω σήμερα κιόλας να τα δω μήπως και αγοράσω κανένα.πάντως δε βρήκα κάτι σε ηλεκτρονική μορφή
   
 3. vasileia

  vasileia PB New Member

  σου το συστήνω είναι πάρα πολύ καλό

  Όνομα βιβλίου:Καναρίνια
  Εκδοτικός οίκος:Ψύχαλου
  Συγγραφέας:Horst Bielfweld
  Έτος έκδοσης/εκτύπωσης:1999
  Τιμή αγοράς:16,35
  Αξιολόγηση κειμένου:Αρκετά καλό 7/10
  Φωτογραφία εξώφυλλου (αν είναι δυνατόν):
   
Φόρτωση...