Α.Σ.Κ.Ε. 7η Ετησια Εκθεση

Συζήτηση με θέμα Α.Σ.Κ.Ε. 7η Ετησια Εκθεση, που ξεκίνησε από thanmar78, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 12 Οκτ 2008.

 1. thanmar78

  thanmar78 PB New Member

  Φίλες και Φίλοι,
  Το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Σ.Κ.Ε. σας προσκαλεί στην 7η ετήσια έκθεση του που θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 18/11/2008 έως 23/11/2008. Στα πλαίσια της έκθεσης θα διοργανωθούν δύο διαγωνισμοί ένας ΚΛΕΙΣΤΟΣ για τα καναρίνια Εμφάνισης και ένας ΑΝΟΙΚΤΟΣ για τα καναρίνια χρώματος. Στην ΑΝΟΙΚΤΗ Έκθεση θα μπορεί να λάβει μέρος οποιοδήποτε μέλος άλλου συλλόγου της Ε.Ο.Ο. (δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν στον κ. Νταρλαγιάννη τηλ.: 6974-023301 μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2008). Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου μας θα μπορούν να λάβουν μέρος τόσο στην ΑΝΟΙΚΤΗ όσο και στην ΚΛΕΙΣΤΗ Έκθεση.

  Τόπος: Λ. Ιωνίας 96, Άλιμος
  Κριτές: κ. Paul Scoolmeester (Ολλανδία), κ. Heinz Pelzer (Γερμανία)
   
 2. thanmar78

  thanmar78 PB New Member

  Φίλες και φίλοι,
  Το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Σ.Κ.Ε. ανακοινώνει ότι για την προσεχή έκθεση του συλλόγου οι θέσεις συμμετοχής για τα καναρίνια τύπου έχουν συμπληρωθεί και πλέον δεν θα γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις, για τα καναρίνια χρώματος οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται κανονικά.


  Υ.Γ. για όσους φίλους επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση οι μέρες και οι ώρες κατά τις οποίες θα είναι ανοικτή είναι: το Σάββατο 22/11/2008 από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και την Κυριακή 23/11/2008 από τις 10 π.μ. έως τις 15 μ.μ.
   
 3. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Θάνο σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Αν δεν σου κάνει κόπο, κανε μια υπενθύμιση λίγε μερες νωρίτερα για όσα μέλη επιθυμούν να παρευρεθούν, αλλά έχουν αδύναμο μνημονικό
   
 4. I just don 't get it.

  Η ελληνικά.
  Τι πάει να πεί ότι οι θέσεις έκλεισαν; Αν κάποιος "Έλληνας", καθυστέρησε,...δεν μπορεί να συμμετάσχει κι ας έχει άριστα πουλιά;
  Όποιος πρόλαβε τον Θεό είδε, που λένε;
  Λυπάμαι αλλά είναι το λιγότερο κουτό!
  Κι αν είναι θέμα χώρου, τότε έπρεπε να είχε προβλεφθεί από τους έχοντες την οργανωτική ευθύνη.
   
 5. Borei parakalw polu na mou pei kapoios pou ginetai h ek8esh sto ilion??
   
 6. thanmar78

  thanmar78 PB New Member

  Το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοινώνει ότι για λόγους ανωτέρας βίας η έκθεση θα τερματιστεί το Σάββατο 22/11/2008 και ώρα 9 μ.μ. και ζητεί την κατανόηση των επισκεπτών.
   
 7. Μια έκθεση πουλιών είναι ανοιχτή και της δυο μέρες και Σάββατο και Κυριακή , τόσα χρόνια έτσι είναι.
  Πολλές φορές όταν τα πουλιά είναι πολλά το Σάββατο οι κριτές μέχρι το μεσημέρι κρίνουν ακόμα πουλιά.
  Κανένας σύλλογος δεν κάνει κλειστή έκθεση για κάποιο τύπο πουλιού όλα είναι ανοιχτά για οποίον θέλει.
  Οποίος σύλλογος είναι μέλος της ΕΟΟ η έκθεση που κάνει είναι κάτω από την αιγίδα της .
   
Φόρτωση...