Ασυνήθιστη συμπεριφορά

Συζήτηση με θέμα Ασυνήθιστη συμπεριφορά, που ξεκίνησε από ΝΤΙΝΑ, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 3 Ιαν 2008.

 1. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έιμαι νέα στο forum στο οποίο γράφτηκα με αφορμή την ασυνήθιστη συμπεριφορά του καναρινιού μου τις τελευταίες ημέρες. Ενώ κανονικά είναι ένα χαρούμενο και ζωηρό αρσενικό πουλάκι εδώ και τέσσερις ημέρες κάθετε στη βάση του κλουβιού κουρνιασμένο. Το χειρότερο όμως είναι ότι παρατηρώ πως έχει αποκτήσει κάτι σαν νευρικό τικ, χτυπώντας δειαρκώς το ράμφος του σαν να τρώει. Έψαξα στο δύκτιο ειδικά για αυτό το τελευταίο σύμπτωμα χωρίς να βρω υλικό. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Επίσης μήπως κάποιος έχει να προτείνει ένα καλό πτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη;
   
 2. μαλλον προκειται για ακαρεα της τραχειας δες εδω ασθενειες τραυματισμοι--πτηνιατροι στην Θεσσαλονίκη και πηγαινε το αμεσα να το δουν
   
 3. Καλη χρονια καλως ηρθες.:)
  Λυπαμαι δεν ξερω να προτεινω κατι για το πουλακι,μπορεις να δεις για κτηνιατρους-πτηνιατρους στο ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ειναι κοποιοι στην Θεσσαλονικη νομιζω δυο.
  Ευχομαι περαστικα!
   
 4. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Astrapogianno και την Sissy. Είναι πολύ καθησυχαστική η γρήγορη ανταπόκριση σας! Ήδη βρήκα και έκλεισα ραντεβού με ένα γιατρό στον Εύοσμο. Ακούστηκε πολύ καλός.Thanks!
   
 5. να σαι καλα και οτι μπορουμε θα κανουμε
   
 6. Έισαι πρώτος! Ξεκινάω για γιατρό. Καλη συνέχεια!
   
 7. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
   
 8. Ντίνα τελικά τι είχε το πουλάκι ?
   
Φόρτωση...