Αρσενικό καναρίνι

Συζήτηση με θέμα Αρσενικό καναρίνι, που ξεκίνησε από Αλεξία, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 24 Μαϊ 2009.

 1. Επειδή το δικό μου περνάει πτερόροια και δεν κελαιδάει. ζητώ να μου χαρίσουν ένα καναρινάκι που να κελαιδάει ωραία.
  (απευθείνομαι σε όσους έχουν πολλά καναρίνια). Εύχαριστώ.
  Αλεξία:)
   
 2. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Αλεξία μου μετά την πτερόρροια (που ειναι μια επίπονη διαδικασία για τα πουλιά) το καναρινάκι σου θα ξανακελαηδήσει!

  Ειμαι σίγουρη πως όλο και καποιος θα βρεθεί να σου χαρίσει μιας και είμαστε στο ζενιθ της αναπαραγωγής, αλλα μάλλον είναι ακομα νωρίς να ξεχωρίσουν το γένος τους τα φετικά πουλιά. Εκτος αν σε ενδιαφερει ένα μεγαλύτερο σε ηλικία πουλί:) Αν σε ενδιαφερει ενα φετικό πουλί θα πρέπει να περιμένεις απο Σεπτέμβρη που θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πραγματα
   
 3. Καλημέρα Ginaki το ξέρω οτι είναι περι'οδος αναπαραγωγής αλλά δεν θέλω φετειν.ο καναρίνι αλλά περσινό χρονιάρικο γιατί με τα δικά μου δεν κατάφερα τίποτα μέχρι τώρα και εχω απογοητευτεί λιγάκι.Αλλά αυτό δεν συμαινει οτι δεν αγαπάω αυτα που εχω. Και μου αρέσει να ακούω πολλές φωνές στο μπαλκόνι μου.
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Αλεξία είμαι σίγουρος ότι αγαπάς τα πουλιά που έχεις, άλλα σίγουρα κάτι φταίει γι' αυτό, ακόμη και αν δεν γίνεται εσκεμμένα:
  Νομίζω πώς ακόμη και αν πάρεις ένα νέο πουλάκι, είναι πολύ πιθανό να κάνει πτερόρροια και αυτό και να μην κελαηδάει. Ο Μάιος είναι ένας μήνας όπου η αναπαραγωγή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και τα πουλιά κελαηδούν συνέχεια, δεν είναι εποχή για πτερόρροια.

  Δεν χρειάζονται απογοητεύσεις. Διαβάστε προσεκτικά τα άρθρα που σου προτείνω και ψάξε να βρεις μήπως κάτι δε γίνεται σωστά. :)

  Φροντίδα των πουλιών και συνθήκες περιβάλλοντος
  Η Διατροφή και η συμβολή της στην καλή υγεία των πουλιών

  Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μπορείς να ρωτήσεις στα φόρουμ Κατηγορία Καναρίνια https://petbirds.gr/categories/Καναρίνια.13/
   
Φόρτωση...