Αρσενικός κοκατιλ τσιμπάει τη θηλυκιά

Συζήτηση με θέμα Αρσενικός κοκατιλ τσιμπάει τη θηλυκιά, που ξεκίνησε από vasilisbat, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 3 Οκτ 2014.

 1. Ο αρσενικός μου τσιμπάει αρκετές φορές την θηλυκια στο πόδι δν την τραυματίζει όμως αλλά δν την αφήνει, βέβαια αυτή πάει ξανά κοντά του.
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Θύμησέ μας Βασίλη μου τις ηλικίες τους. Το αρσενικό είναι μεγαλύτερο; Βέβαια μπορεί να είναι και παιχνίδια αλλά παρατήρησέ το γιατί μερικές φορές τα αρσενικά γίνονται πολύ επίμονα και τότε θα χρειαστεί να τα χωρίσεις για κάποιο διάστημα.
   
 3. Ηλικίες δν ξέρω ακριβώς, ο αρσενικός τον Μάρτιο που τον πήρα ηταν ενος έτους και η θηλυκιά το Σεπτέμβριο μου είπανε οτι ηταν χρονιαρικη ,αυτός όμως βάζει το κεφάλι του να τον 'τρίψει' και αυτή το κάνει που και που αλλά την τσιμπάει και στο πόδι
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Πρόσεχε γιατί μπορεί να την ματώσει. Πως έγινε η γνωριμία μεταξύ των δύο πουλιών; Καλό θα ήταν να τα έχεις σε χωριστά κλουβιά για κάποιο διάστημα και να τα ενώνεις μόνο όταν είσαι παρών για να τα επιβλέπεις και να παρατηρείς την συμπεριφορά του. Όταν βλέπεις να την δαγκώνει αμέσως να τα χωρίζεις.
   
Φόρτωση...