Αποτυχημένη η περσινή χρονιά, υπάρχει καλύτερος τρόπος;

Συζήτηση με θέμα Αποτυχημένη η περσινή χρονιά, υπάρχει καλύτερος τρόπος;, που ξεκίνησε από τέρης, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 6 Φεβ 2009.

 1. τέρης

  τέρης PB New Member

  Γειά τι κάνουμε καλά ειμαι 38 χρονών και έχω που ασχολούμε τα καναρίνια απο 16 χρόνια και αυτό που εχω πάθει απο την περσινή χρονιά δεν το εχω ξαναπάθει από 19 ζευγάρια καναρίνια απόχτησα μόνο 12 πουλάκια και δεν ξέρω ποιο να ήταν το πρόβλημα στην κυριολεξία τα καναρινάκια τα προσέχω περισσότερο απο την οικογένεια μου. φοβάμαι μήπως και φέτος πάθω τα ίδια. Υπάρχει κάποιος διαφορετικός τρόπος η κάτι που δεν ξέρω για την αναπαραγωγή, λέω σιγά-σιγά να ξεκινησω την αναπαραγωγή.
   
 2. lancashire

  lancashire PB New Member

  Καλησπερα
  Πολυ διαβασμα στον αντιστοιχο τομεα του φορουμ και καταγραφη των συνθηκων, τεχνικων που δοκιμασες περυσι.Ολα με λεπτομερεια, καμια φορα μια μικρη λεπτομερεια κανει τη διαφορα .Επισης κατεγραψε και τα προβληματα πχ ασπορα,
  καναρα δεν κλωσσαγε, καναρα δεν ταιζε , καποια ασθενεια, καθυστερημενη πτερορρεια κλπ


  Καλο διαβασμα

  ΜΦΧ
  Πανος
   
 3. Isidoros

  Isidoros PB New Member

  Φίλε τέρη μόνο με καταγραφεί των πραγμάτων κάθε αναπαραγωγικής περιόδου θα καταλάβεις τί κάνεις σωστά και τί όχι.Από την άλλη υπομονή.Δεν έχουμε σε κάθε χρονιά τα ίδια αποτελέσματα.
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Ξεκίνησε διαβάζοντας τα παρακάτω άρθρα για να τα χρησιμοποιήσεις ως σημείο αναφοράς προκειμένου να συγκρίνεις το δικό σου τρόπο με αυτόν που περιγράφεται στα άρθρα. Αυτά που θα διαβάσεις δεν είναι η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας διότι τέτοια δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να προβλεφθούν και οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Εντούτοις, αυτά που θα διαβάσεις θα σε βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσεις τα λάθη και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.

  Ζευγάρωμα καναρινιών

  Πιθανά προβλήματα στην αναπαραγωγή καναρινιών

  Εμβρυϊκή Νέκρωση

  Θνησιμότητα των νεοσσών στην φωλιά
   
  Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλ 2016
Φόρτωση...