Απελευθέρωση

Συζήτηση με θέμα Απελευθέρωση, που ξεκίνησε από Πόπη Μπού, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 28 Ιουν 2008.

 1. Άλλη μία απελευθέρωση στην Κρήτη πραγματοποίησε το ΕΚΠΑΖ σε συνεργασία με το Μ.Φ.Ι.Κ., το Δήμο Ρούβα, τον πολιτιστικό σύλλογο Γέργερης και το δασονομείο Μοιρών Διαβάστε περισσότερα ελπιδα

  Για οσους δεν γνωριζουν
  Το ΥΠΓΕ κήρυξε επίσημα τον πόλεμο κατά της Ελληνικής πανίδας αγνοώντας την διαδικασία παραπομπής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο :mad: http://www.ornithologiki.gr/gr/hos/dt/dt_18_8.htm
   
 2. kristhegreek

  kristhegreek PB New Member

  Να σημειώσω ότι τα πουλιά αυτά που απελευθερώνονται είναι πλήρως βιώσιμα, με ένστικτο επιβίωσης και δυνατότητα εξεύρεσης της τροφής τους, όχι σαν κάτι απελευθερώσεις ήμερων πουλιών και αγριογούρουνων (που πρόσφατα έδειξε η TV), που ενώ τα έδιωχναν, αυτά κυνηγούσαν τους ανθρώπους ζητώντας χάδια και τροφή.
   
 3. Fotis_K

  Fotis_K PB Known Member

  πολυ καλο!μπραβο σου ερινα που μας ενημερωνεις καθε τοσο...
   
 4. Πάντα τέτοια να έχουμε:)
   
 5. lizard

  lizard PB Member Article Writer

  και στην αλεξανδρουπολη ειχαν ελευθερωσει περδικες οι οποιες ηταν τοσο ηρεμες που για να βρουν τροφη εφτασαν στα χωρια και ετρωγαν μεσα απο τα κοτετσια αφηστε που σε διαστημα 5 ημερων ειχαν πεθανει ολες οι περδικες απο τις αλεπουδες που ειναι σε μεγαλο ποσοστο στο μερη μας.
   
Φόρτωση...