Αξιολόγηση περιτώματων Cockatiel

Συζήτηση με θέμα Αξιολόγηση περιτώματων Cockatiel, που ξεκίνησε από cockoricos, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 3 Απρ 2009.

 1. cockoricos

  cockoricos PB New Member

  Γειά σας παιδιά! Το κοκατιλ μου αρχίζει σιγά σιγά να μας συνηθίζει! Τον ταίζω κανονικά με το χέρι, αλλά για χάδια ούτε λόγος! Δεν πειράζει... υπομονή κάνω και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σήμερα βγήκε απο το κλουβάκι του και καθόταν πάνω για ώρες!Απλά διαβάζω πολλές φορές τα άρθρα σας για αρρώστιες και ανησυχώ λιγάκι.. Ο coco τρώει κανονικά είναι δραστήριο πουλάκι, αλλά πολλές φορες την ημέρα ξεκουράζεται και μισοκοιμάται.. Μετά ξαναρχίζει τα σφυρίγματα..Κάτι άλλο που είχα ξαναρωτήσει και στο παρελθόν...είναι για τις κουτσουλιές των πουλιών.. πως πρέπει να είναι για να μην είναι άρρωστο? Οι δικές τους δεν είναι όλες τις φορές σφιχτές και το χρώμα τους είναι πράσινο με λίγο άσπρο.Αυτά! Ελπίζω να μην σας κούρασα! Περιμένω απαντήσεις για συζήτηση...
   
 2. inca1099

  inca1099 PB Member Article Writer

  Το χρώμα και η υφή των περιτωμάτων αλλάζει βάση της διατροφής που ακολουθείται. Άλλες φορές είναι πιο υδαρές, άλλες πιο σφιχτές (περισσότερη λήψη υγρών και λιγότερη αντίστοιχα). Τα περιτώματα που αναφέρεις είναι φυσιολογικά.

  KIKLOS.info - O fterotos Kosmos
   
Φόρτωση...