Αν εχω δυο αρσενικα διπλα διπλα θα κελαηδανε;

Συζήτηση με θέμα Αν εχω δυο αρσενικα διπλα διπλα θα κελαηδανε;, που ξεκίνησε από alexis6, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 18 Ιουν 2014.

 1. alexis6

  alexis6 PB New Member

  αν εχω δυο αρσενικα διπλα διπλα οχι πολυ κοντα 1 μετρο αποσταση θα κελαιδανε τα αρσενικα???
  και αν εχω διπλα απο το αρσενικο ενα θυληκο θα κελαηδαει το αρσενικο???

  και αν εχω δυο ζευγαρια για ζευγαρωμα το ενα απεναντι απο το αλλο η διπλα απο το αλλο ζευγαρι θα ζευγαρωσουν?
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Για το πρώτο που ρωτάς ναι θα κελαηδανε και θα υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός.

  Για το δεύτερο όχι.. Λογικά το αρσενικό σου θα σταματήσει.. Αλλά αυτό μην το κάνεις γιατί πλέον πρέπει οι θηλυκές να ξεπυρωσουν. Βάζοντας της δίπλα τον αρσενικό δεν τη βοηθάς! Θα θέλει να κάνει φωλιά.

  Και για το τρίτο ναι θα ζευγαρώσουν αλλά θα ανταγωνιζονται και τον απέναντι αρσενικό με αποτέλεσμα να έχουν κι αλλού το μυαλό τους. Καλύτερα θα ήταν να μην βλέπονται έτσι ώστε να έχουν το μυαλό τους μόνο στο βατεμα. Αν τώρα δε γίνεται και πάλι θα ζευγαρώσουν αλλά λιγότερο..

  Αλλά όπως προείπα δεν είναι πλέον εποχή για ζευγάρωμα! :) και όλα αυτά δεν είναι στάνταρ γιατί ο κάθε αρσενικός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά..
   
 3. alexis6

  alexis6 PB New Member

  ενταξει τα εχω ζευγαρωσει τα πουλια απλα κανω ερωτησεις για να ξερω..τωρα για το χειμωνα ρωταω αν μπορω να βαλω το αρσενικο με την θυληκια να εχουν 1 μετρο αποσταση..τοτε θα κελαηδαει ο αρσενικος?
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Αυτό Αλέξη δεν μπορώ να το ξέρω.. Εμένα άλλα αρσενικά μου κελαηδάνε ενώ είναι στο ίδιο κλουβί με τη θηλυκιά, άλλα μούγγα και άλλα τραγουδάνε ακόμα και όταν έχουν ένα μέτρο απόσταση. Δοκίμασε να τα βάλεις με ένα μέτρο απόσταση και αν δεν κελαηδάει βάλε το κλουβί του αρσενικού πάνω από της θηλυκιάς ώστε να μην τη βλέπει και να τραγουδάει! ;)
   
 5. alexis6

  alexis6 PB New Member

  ενταξει ...ευχαριστω
   
 6. YannisK

  YannisK PB Known Member

  τα αρσενικά καλύτερα να μην βλέπονται μεταξύ τους !
   
Φόρτωση...