Ανταλλάσσω Ανταλασσω 2 αρσενικα πιγκουινακια με 2 θυληκα

Συζήτηση με θέμα Ανταλασσω 2 αρσενικα πιγκουινακια με 2 θυληκα, που ξεκίνησε από Paschali, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 21 Νοε 2014.

 1. Paschali

  Paschali PB New Member

  [​IMG]

  Εχω στείλει στον alicendros ενα μνμ και περιμενω απάντηση. Όπως επισης έγραψα σε προηγούμενο μνμ οτι ειναι φετινά πουλιά και το κλασσικό χρώμα.θα προσπαθήσω να το αλλάξω και στην αγγελία μ. Ευχαριστω

  Οποίος ενδιαφέρεται για την ανταλλαγή παρακαλω ας μου στείλει μνμ και να του στειλω φωτο μέσω email.τα πουλιά ειναι του 2014 και στο κλασσικό χρώμα της ράτσας .. Ευχαριστω!

  Edit Stavros: Συγχώνευση τριών μηνυμάτων.
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Δυστυχώς δε φαίνεται κάποια εικόνα στο μήνυμα σου... Ξαναπροσπαθησε.. :)
   
 3. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Οχι μονο δεν φαινεται η εικονα αλλα δεν δινεις και καμια πληροφορια για τα πουλια.
   
 4. Paschali

  Paschali PB New Member

  Ok σορυ ρε παιδιά μη βαράτε, ειναι φετινά java sparrow το κλασσικό χρώμα των java sparrow .θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια φωτο απο το Ίντερνετ.

  Μπορεί κάποιος να με βοηθηςει ανεβάσω φωτο;
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Όχι από το ίντερνετ. Κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτά τα πουλιά, γνωρίζει πώς είναι. Αυτός που θέλει να μάθει, είναι πώς δείχνουν τα δικά σου πουλιά. Εάν δεν θέλεις να ασχοληθείς με την αγγελία σου, πες το μας σε παρακαλώ για να την διαγράψω.

  Στείλε προσωπικό μήνυμα σε κάποιο συντονιστή.
   
 6. Paschali

  Paschali PB New Member

  Μπορεις να με βοηθήσεις να ανεβάσω μια φωτο στην αγγελία μ;

  Εαν νομιζεις πως θα με βοηθήσεις με το να διαγραφείς την αγγελία μ τι να πω, αντί να μ πεις τον τροπο μ λες να την διαγραψεις. Κ το πως ειναι τα δικά μ πουλιά πιστευω πως μπορω να μιλήσω με τον ενδιαφερόμενο κ εκει να του στειλω φωτο με email που μ ειναι ευκολότερο, απο οτι εδω. Για τον α η β λόγο δεν καταλαβαίνω αυτον τον τροπο upload φωτογραφίας.σε ευχαριστω!
   
 7. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Σου ζήτησα απλώς να επικοινωνήσεις με προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Έχουμε φτάσει στο δέκατο μήνυμα και δεν έχεις δώσει την παραμικρή πληροφορία για αυτό που προσφέρεις και περιμένεις να υπάρξει κάποιος που θα ενδιαφερθεί;

  Δεν θα υπάρξει 11ο εκτός θέματος μήνυμα.
   
Φόρτωση...